15.06.2014 10:52

Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

Ahoj Áďo,

díky za omluvu, vůbec nebyla třeba, sám se za sebe stydím, do čeho jsem vlezl.

Kdyby Adikia zveřejnila ještě mojí poslední výzvu Valentinovi, mohl by si každý potom udělat velice dobrý obrázek o něm, už jenom tím, že by se podíval na ty záznamy, že se k nim chová jak soudce co káže co je špatné a co zlé. Navíc to dělá kámošovi, co z něj udělal vola. Ale jak říkáte, každý už nemá ani obyčejný selský rozum, díky honbě za spotřebou, a obávám se, že jak Valentin Papzian, tak Aleš Mičulka jsou opravdu naivní, čistí, dobrosrdeční, na jednu stranu překvapivě soucítící, myslí to skutečně upřímně, ale právně a logikou naprosto nepoužitelní pro vystupování před sdělovacími prostředky, natožpak vidět skutečnost v širších souvislostech. Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

Jinak si troufám tvrdit, že je oba znám, Aleše Mičulku dokonce velice blízko, protože mi naprosto nezištně chodí na styky s předáváním dětí a i díky jeho přítomnosti jsem je opět po dvou měsících odloučení vymlátil ze soudkyně, poté, co jsme se vysekali při hromadné autonehodě, a návrh na zákaz styku od matky byl na stole. Jsem mu vděčný.

Další příčinnou je známé staré české přísloví: "Sytý hladovému nevěří." Z jejich jednání mám pocit, že je nic závažného netrápí. Proto jejich "motor" nemusí jet na stejný výkon jako třeba můj, kdy děti každé dva týdny doluji s nasazením, že už je nikdy neuvidím, od roku 2010 jsem na pracáku, se zabaveným řidičákem, na krku s tříletou podmínkou a dalším trestním za neplacení přemrštěné výše výživného v projednávání soudcem, kterého jsem napral, že osvobodil policajta, který postřelil cigána tak, že ten cigán do smrti nebude vidět. A mě dává za katr, abych nemohl splácet už vůbec nic a dluh úspěšně rostl..

Jejich tlak tomu odpovídá, a je možné, že touhle rychlostí mírného pokroku v mezích zákona ještě za 10 let budeme slýchat klišé, že děti potřebují mámu a tátu a že ti soudci by měli..Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

Přínos mají, ale zatím jinde. Například účastí při předávání dětí, při soudních jednání jako veřejnost, při zaplavovaní hromadným dopisováním na všechny strany, ale bezzubým. Přispíváním do diskusí. Chtělo by to nějaký opravdu jednoduchý nepichlavý článek, jak to podobným vesničanům vysvětlit, aby to pochopili, a nenechali se zlákat pozlátkem, být např. na společném snímku s ministryní Válkovou, což jsou oba kluci jako v nebi, což může pro někoho naopak být to stejné, jako nechat se fotit za protektorátu s Heydrichem. Aleš Mičulka je v touze být viděn na tom bohužel úplně stejně jak Valentin, proto Valentina podporuje, jak jen může. Všichni to tak trochu máme jako vlastní zadostiučinění. Nějaké jeho nezodpovězené dotazy Valentinovi ani mě nesdělí, jenom aby nebyla náhodou někde zlá krev. A teď po mém otevřeném povzdechu už vůbec ne.

Jejich čas třeba přijde, nenecháme-li je se zvrhnout. Já jsem na tom ze začátku nebyl lépe. Obávám se však, že jak jejich trestní nestíhání, tak zájem sdělovacích prostředků jim schopnost nadhledu ubírá a proto nezbývá, než jim pomoci vysvětlováním, jak to již blahodárně zahájil Adikia..Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

Pěkný den Aleš Krejčí / Brno

Když máš kamaráda a ten tě podrazí, náladu máš mizernou..

Otevřený povzdech

Zdravím Tě Valentine Papaziane, předsedo Unie otců, děkuji Ti za odpověď, viz níže. Já z té "naší spolupráce" mám trpký pocit. Popíši Ti proč:

V pátek 13. 6. 2014 jsi potřeboval jednoho otce na natáčení s TV Prima v Brně na téma dalšího bezvýznamného Ústavního nálezu. Pozval jsi mě během toho dne dopoledne, pak jsi upřesnil čas, já se dostavil, jak jsi chtěl, já tam hodinu byl, tričko Střídavky si nechal od Tebe navléci, svůj klobouk si nechal od Tebe sundat, řekl potíže táty na kameru. Myslím si, že jsem vše dělal dle Tvých představ. Přestože já za takový výsledek natáčení vděčný nejsem, považuji ho za zavádějící, zhoubný a upevňující současný stav. Přestože Tvé cestě nerozumím, považuji jí za neúčinnou a neodpovídající potřebám ani mým, ani mých dětí, ani společnosti. Tvé osobě jsem se však snažil vyhovět a Tvé právo na Tvůj názor jsem se snažil podpořit s vědomím, že třeba někdy pomůžeš Ty mě, bez ohledu na názorovou rozdílnost. Vše jsem udělal s úctou, důvěrou, úsměvem a v pohodě, v dobrém jsme se rozešli.

Na oplátku jsem od Tebe, po tvrdé cenzuře TV Prima, očekával nevystříhaný záznam svého vystoupení, který mi odmítáš poskytnout a tím mi upíráš právo na vlastní názor, který jsem však já tobě dopřál. Byť jsem prohlásil, že ho zveřejním pod svým jménem, byť z mého vystoupení můžeš vystřihnout své, abys nebyl se mnou spojován, máš-li obavy. Tričko Střídavky není nijak zavazující, může si ho koupit kdokoliv.

Poslal jsi mi tenhle prostříhaný zbytek, kde na otázku v čase 5:55 mám odpovědět v čase 6:20. Mou odpověď jsi ale vystřihl, stejným způsobem, jako to provedla TV Prima. Přitom šlo o zásadní sdělení celé reportáže, cituji: Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

 ..že si s tím Ústavním nálezem ostatní soudci zase vytřou zadek.

Proto mi zůstal z naší "spolupráce" jenom hořký pocit, jako bych byl vykleštěn, využit a odkopnut. A co mě nejvíc trápí, byl jsem zneužit na veřejnou podporu zdání, že se justice snad nějak vyvíjí. Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

Děkuji Ti z celého srdce za tuto zkoušku, dobře mi tak, vynasnažím se z ní poučit. Přesto opět i nadále uznávám Tvé právo na Tvůj názor, ať je jakýkoliv.

Považuješ-li však svou nahrávku za své vlastnictví a zároveň odmítáš zaslat úplný nesestříhaný záznam celého mého vystoupení, které zase já považuji za vlastnictví své, potom já SOUHLAS K ŠÍŘENÍ SVÉHO VYSTOUPENÍ NEDÁVÁM a žádám Tě o okamžité vystřižení mé účasti a stažení všech zveřejněných záznamů s mou osobou.

Vali, děkuji i Tobě za vyvážené jednání a uznání i mého práva na vlastní názor. Právě tohle přeměňuje slova v činy, nikoliv ohrané Ústavní nálezy, a přispívá ke vzájemné spokojenosti, jak o ní píšeš v závěru své zprávy níže..Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal

Pěkný den Aleš Krejčí / Brno

Pan Aleš Krejčí rozhodně není jediný, koho předseda Unie otců Mamazian podrazil. Jeho podrazáctví začalo už před veřejným slyšením společné petice rozvedených otců v Senátu, kdy upřednostnil svojí „hvězdnou“ politickou kariéru, před projednáním všech věcí, které trápí rozvedené otce. Společně s vymývačem mozků Hodinou do programu prosadili rozvodové advokátky, které mají zájem pouze parazitovat na neštěstí rozvádějících se rodin (více zde Veřejné slyšení - úspěch nebo hořká pachuť? část I a část II. Za zveřejnění jejich podrazu se pak vymývači mozků Hodina a Mamazian snažili Adikii zastrašovat nesmyslným trestním oznámením, které přešlo v komické přestupkové řízení, od kterého pak oba utekli jako malí smradi (více zde Chalani to vzdali).

Fascinace domnělou slávou je zrádná. Neznalému věci to může připadat, jako kdyby mu zrovna někdo zezadu projížděl prdel a jemu to dělalo náramně dobře (názor z diskuse ZDE).

 

 

—————

Zpět




Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.