10.03.2016 22:39

Co mi to jen říká? Nezná to někdo z vás?

Manželská nenávist

U rozvodu bývá navíc motivem msta. 

„Musel jsem z domu odejít, to nešlo vydržet. Brala na mě židle, denně hystericky křičela a brala si děti do náruče jako štít, ať jí dávám ještě více peněz. Už jsem se neovládal, skončilo by to špatně, jezdila k nám policie“ vzpomíná čtyřicetiletý Jiří z Prahy. Jenže už u druhého stání čelil jedné z mnohých fabulací.

„Právnička manželky v ruce třímala dva měsíce starou upomínku od vodáren, že dlužím deset tisíc za vodu, a že tím dokazuje, že jsem dlužník a ohrožuji zájmy nezletilých dětí. Tím jsem najednou opravdu byl. Upomínka byla přitom výslovně na mé jméno, ale u soudu jsem ji viděl poprvé. Jak je možné, že se jí dostala do ruky? To už soudkyně neřešila,“ vzpomíná Jiří.

Upomínku manželka očividně stopila, čekala, až bude po splatnosti, a pak ji vytáhla. „Jinak jsem vše platil, na plynu a elektřině byly přeplatky kolem dvaceti tisíc. Okamžitě jsem tedy zaplatil i vodu, jenže tím mě může dostat do registru dlužníků. Musel jsem okamžitě začít odhlašovat smlouvy vedené v domě na mé jméno, nejen na vodu, ale i na plyn a elektřinu,“ vzpomíná pan Jiří na konec svého téměř dvacetiletého manželství.

Zdroj kanálie Novinky.cz celý článek ZDE

—————

Zpět




PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE 
a nejen to