24.01.2013 10:24

Ještě nevíte komu dát svůj hlas – pokračování

V diskusi na Adikii se dnes objevil tento vzkaz:

Od: Střídavka
IP adresa pisatele: 78.102.125.9
Překrucování a nechutné osobní urážky na těchto stránkách nejsou dobrým zdrojem objektivních informací. Pokud chcete znát skutečné názory kandidátů na prezidenta na rodinnou problematiku …

Jde především o reakci na článek Ještě nevíte komu dát svůj hlas, kde je videozáznam bezprostřední reakce knížete Trautmberka  na zásadní otázky rozvedených otců. Podle provozovatele portálu Střídavka (a několika další bezcenných webovek)  křiváka Hodiny je tedy osobní nasazení řady lidí, kteří se na tom podíleli, překrucováním informací.

Co jiného, než právě nečekaně položená otázka a bezprostřední reakce, může přinést objektivní informaci o názorech dotazovaného?  

Je velmi pravděpodobné, že naše reportáž nepotěšila příznivce hráběte Trautmebreka, zejména pokřiveného Hodinu, který se teď snaží jeho názory překroutit:

Střídavka: Schwarzenberg včera při odchodu z debaty: "Kdo vydělává, měl by přispívat na své děti a střídavá péče obyčejně je správná..." Stručné, jasné, výstižné...

Ano, to je stručné, jasné a dokonce i více než výstižné! Že je střídavá péče „obyčejně správná“, o tom se zde bavíme řadu let, stejně tak řadu let slyšíme cosi o „zájmu dítěte“ a přesto jsou děti převážně svěřovány do výlučné péče matek.  

Chcete tyhle kecy poslouchat dalších pět let?

Tak běžte a dejte svůj hlas hráběti Trautmberkovi.

Že by se rodič měl podílet na výživě dítěte, to je každému jasné, ale položená otázka zněla úplně jinak! Jaký máte názor na to, že jsou tatínkové zavíráni za neplnění výživného?  

Chcete být kriminalizováni za neplnění fiktivních dluhů? Chcete, aby vám byl exekučně zabavován majetek, jen protože vám soudní stolice nadiktuje, kolik musíte vydělávat? Chcete přicházet o řidičáky, jen protože se domáháte stejného podílu na péči o dítě?

Běžte dát svůj hlas hráběti Trautmberkovi nebo zemanovi Zemanovi.

Všichni se pak sejdeme zde

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše