29.06.2018 11:08

Ministryně nespravedlnosti plagiátorka komunistického pojetí rodinného práva

Burešova vrcholová vlezdoprdelka Malá ještě ani nedosedla na ministerské křeslo nespravedlnosti a už vyplaval obrovský skandál ohledně jejího „právnického“ vzdělání.

Vlezdoprdelka Malá se připravovala na dráhu advokátky jako koncipientka v Dolnom Kubíne, který je téměř 300 km od jihomoravských Lelekovic, kde v té době žila a vykonávala řadu funkcí, přitom podmínkou je plný úvazek v advokátní kanceláři. Pilotní zkoušky na vrtulník nemá, je tedy záhadou, jak to všechno stíhala. Podle dostupných zpráv však zatím o advokátní zkoušku ještě nepožádala.

Za pozornost v její „právnické“ kariéře také stojí skutečnost, že byla v roce 2013 dvakrát vyhozena od zkoušek na insolvenční správkyni, ačkoliv v této oblasti spolu s manželem podnikali. Není to však nic překvapivého, neboť svojí právnickou kariéru opřela o plagiátorskou diplomovou práci na téma komunistické pojetí rodinného práva.

V její diplomové práci jsou totiž okopírované části jiné diplomové práce včetně chyb.

Srovnání necitované části diplomové práce ministryně spravedlnosti Taťány Malé s diplomovou prací V. Grossové Rodičovská zodpovědnost z roku 2006. Text byl zkopírován i s překlepem v původní práci. | Zdroj: Koláž rozhlas

Tím by vcelku dobře zapadla do prostředí justice, protože i soudní stolice kopírují rozsudky jedna od druhé včetně chyb, kdy například soudní stolice Smitková zaměnila žalovaného s žalobcem a další stolice to bezmyšlenkovitě okopírovaly (podrobnosti o této kauze jsou popsány v Příběhu a dohledat je lze zadáním klíčových slov Smitková a Malíková). Kromě okopírování jiné diplomové práce se však v její diplomové práci objevují pasáže z učebnice České rodinné právo od autorek Milany Hrušákové a Zdeňky Králíčkové, aniž by to bylo uvedeno jako citace. Rozvedeným otcům jistě netřeba připomínat, že právě profesorka Hušáková je jednou z hlavích nositelek komunistického rodinného práva a jeho nesmyslné aplikace do systému demokratického právního systému.

Srovnání necitované části diplomové práce ministryně spravedlnosti Taťány Malé s diplomovou prací V. Grossové Rodičovská zodpovědnost z roku 2006. Zde byla překopírována celá stránka bez uvedení zdroje. | Zdroj: Koláž rozhlas

Zdroj kanálie Novinky. cz, Aktuálně.cz, iRozhlas.cz

S příchodem každého nového ministra nespravedlnosti jsme asi nikdy neočekávali nějaké převratné změny k lepšímu a už jsme zažili všelijaké „experty“, ale agronomku se specializací na chov králíků s pochybným právním vzděláním v oblasti komunistického rodinného práva, to tady ještě opravdu nebylo. S určitou mírou nostalgie tak můžeme vzpomínat na nenáviděnou spisovatelku svých sexuálních fantazií (či skutečných praktik, kdo ví?) Kovářovou, která se snažila zavést alespoň nějaká pravidla pro určování výživného, byť ve značně okleštěné a nefunkční podobě.   

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.
 

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministryně nespravedlnosti
ing. Taťána Malá

(pro zvětšení klikni na obrázek)





PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE 
a nejen to