26.02.2014 12:31

Modrobolševická kanálie už nezvládla cenzurovat názory

Ještě před několika lety byla diskuse pod články na Novinky.cz bez jakéhokoliv omezení a lidé zde pod rouškou anonymity svobodně vyjadřovali svoje názory. Každý si tak vcelku spolehlivě mohl udělat obrázek, jaký ve společnosti na tu či onu věc panuje názor.

Často zde byla i docela dobrá zábava. Například Adikia měla v profilu obrázek „oblíbeného“ aparátčíka Paroubka a už jen přihlášení do diskuse s tímto obrázkem tak vzbuzovalo všeobecné veselí.            

Pak zde ale začal vládnout „modrý bolševik“ a názorová otevřenost začala být na obtíž. Zločincům zaprodané Novinky.cz proto omezily diskusi povinnou registrací s uvedením základních osobních údajů. Registrace nových diskutujících je navíc početně limitována - údajně „pro velký počet zájemců“. Musíte si tedy ohlídat, kdy bude registrace otevřena. (Mně se to podařilo až po dvou letech náhodných pokusů o registraci!) Už z toho je vidět, že zde něco „nehraje“, kdy registraci obvykle provádí nějaký program a tomu je úplně jedno, kolik lidí se hlásí o registraci. Registrace do diskuse novinářské kanálie Novinky.cz je tedy limitována úplně z jiného důvodu. Aby měla novinářská kanálie Novinky.cz jistotu, že v diskusi nebude nikdo vystupovat po falešnou identitou, každému novému diskutujícímu zasílají registrační kód na adresu bydliště. A tahle estébácká „legrácka“ pochopitelně něco stojí, proto je také příjem nových diskutujících početně limitován.

Novinky.cz, které jsou úzce propojeny s modrobolševickým Rudým právem se postupně stala nejodpornější novinářská kanálie.  Novinky na „Novinkách“ jsou často značně zastaralé nebo o hovnu z druhého konce světa, což málokoho zajímá. Důležité zprávy jsou vždy překroucené a zásadně se vyhýbají podstatě problému. Jeden čerstvý příklad za všechny.

Češi platí jedno z nejvyšších sociálních pojištění na světě

Pojistné na sociální zabezpečení, které patří mezi vedlejší náklady na pracovní sílu, je v Česku jedno z nejvyšších ve světě. Vyplývá to ze studie poradenské společnosti Deloitte, která srovnávala 36 zemí světa.

Zatímco u průměrné měsíční mzdy jsou tyto náklady v ČR zhruba na průměru, s rostoucí mzdou rostou. Při příjmech okolo 50 000 korun již Česko patří společně se Slovenskem, Estonskem a Belgií mezi nejdražší země.

Zdroj kanálie Novinky.cz Češi platí jedno z nejvyšších sociálních pojištění na světě

Jen tyto dva úvodní odstavce z celého článku jasně nasvědčují o těžké demenci autora. Kolik lidí zde má plat padesát litrů měsíčně? Máme tedy jedno z nevyšších pojištění na světě nebo jsme někde v průměru?! Až kdesi v hloubi článku se pak dozvíme, že všichni odvádíme jednu třetinu svého platu do nenasytného sociálního chřtánu. Lidé bědují, jak je stát okrádá skrze daně, ale třeba taková daň z příjmu je pouze 15 % a rovněž posun DPH o několik procent je v porovnání se „sociální daní“ naprosto směšný.  

Pokud se někdy našel nějaký opovážlivec, který si do diskuse dovolil otevřeně napsat svůj názor a nebyl v souladu s názorem modrobolševické kanálie Novinky.cz, okamžitě je potrestán omezením vkládat další příspěvky. V diskusi se tak často objevovalo: „Řekl bych svůj názor, ale byl bych administrátorem zablokován.“ Diskuze však má i nespočet dalších omezení (například vkládat odkazy) za jejichž překročení opět následuje penalizace omezením vkládat příspěvky.

Jednotlivé příspěvky v diskusi je také možné ohodnotit (+ nebo -), ale zde zjevně dochází k účelovým manipulacím. Přes tuto „vymoženost“ je však diskuse technicky zastaralá a tím naprosto nepřehledná, kdy reakce na příspěvky nejsou řazeny „do stromu“, aby bylo možné sledovat jednotlivé „větve“ diskuse, tak jako je to na všech jiných diskusích. Než pochopíte, co kdo napsal a kdo na koho reaguje, velmi rychle vás taková diskuse přestane bavit. Ještě větší „zábava“ to však musí být pro bdělého cenzora! Zdaleka totiž nejde jen o vulgární slova, kdy díky květnatosti češtiny je na seznamu zakázaných slov řada přesmyček a jinotajů.   

Po nadšení z pádu zločinecké vlády zmrda Nečase a nekonečném čekání na novou vládu mnoho lidí velmi rychle vystřízlivělo, kdy se ještě před jmenováním vlády Ozubené plešky jasně ukázalo, že socani jsou naprosto stejná sebranka prospěchářských zmrdů, jako zločinecká ODS a TOP 09. (Jenže říkej to volovi, když má v ruce volební lístek!) Občanům už tak dochází trpělivost a to se logicky odráží i v diskusích. Krvavý převrat na Ukrajině jim otevřel oči a uvědomují si, kam jsme to s tím vysněným kapitalismem a demokracií dopracovali. Občané se už přestali bát se pod svoje názory „podepsat“ a tento názorový proud už modrobolševická kanálie Novinky.cz nezvládá cenzurovat, proto přišla s dalším brutálním omezením svojí diskuse.

 

Novinky omezují tlachání v Názorovém fóru

Redakce Novinek i mnozí přispěvatelé Názorového fóra se už delší dobu potýkají s problémem, který lze označit jako přebujelé tlachání či chatování, které jde daleko za rámec stanovených pravidel. Zavedení povinné korespondenční registrace před pěti lety přispělo odstraněním anonymity přispěvatelů ke kultivaci příspěvků. Teď přichází čas k jejich zpřehlednění.

Nově bude moci každý registrovaný uživatel vložit do Názorového fóra pod každým článkem jen dva příspěvky.

Řada přispěvatelů totiž Názorové fórum znepřehledňovala přehnaným množstvím reakcí, které mnohdy vůbec nesouvisely s tématem článku. Podoba fóra tak připomínala spíše chat nebo dokonce vzájemné urážení, ve kterém hodnotné názory zapadly. Věříme, že omezení počtu příspěvků tomu bude významně bránit.

Do Názorového fóra nahlíží téměř dvě stě tisíc čtenářů za den. I v jejich zájmu je učinit toto fórum kultivované a přehledné.

Zdroj kanálie Novinky.cz Novinky omezují tlachání v Názorovém fóru

Je pravda, že diskuse by měla mít určitá pravidla a je věcí jejího provozovatele, jak tato pravidla nastaví, ale lze v případě modrobolševické kanálie Novinky.cz ještě vůbec hovořit o nějaké diskusi? Většina pravidelných diskutujících je tím značně pobouřena a davově přecházejí do jiných nezcenzurovaných diskusí.

Tak ať tu „diskusi“ klidně zruší celou, protože na tohle jim sere pes!

Mimochodem některé diskuse na „otcovských stránkách“ na tom nejsou o moc lépe, ale to si necháme až do jiného článku. Diskuse Hyde park na Adikii je otevřená všem názorům a krom odkazů na stránky virtuální opozice zločinného systému není ničím limitována!

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. David Koncz

Exekutoři jsou vysloveně lidumilové
říká nový šéf exekuční mafie

Každý desátý exekutor je trestně stíhaný a každý třetí čelí kárné žalobě, včetně samotného prezidenta.

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.