17.05.2014 23:41

Nejdůležitější momenty z cesty prezidenta

Konstantinovy Lázně, tam jsem přišel v sedmnácti letech o panictví,“ zavzpomínal si prezident Zeman při svojí cestě po plzeňském kraji. Domažlický socanský senátor Látka přiznání označil za to nejdůležitější, co bylo řečeno. Řitní alpinismus pak dovršil slovy: „Pane prezidente, budeme se pro vás snažit vymyslet něco, co by Konstantinovy Lázně přebilo.“ 

Zdroj mínkotvorná kanálie Novinky.cz více ZDE

Pokud by socanský senátor Látka skočil šipku z vrcholu dvacetimetrové rozhledny Čerchov u Domažlic do Zemanovy řitě, tak rozhodně!

Zastaví se tady prezident na záchod, zaskočila policie obsluhu benzinky

Pro mínkotvornou kanálii Novinky.cz zase byla nejdůležitějším momentem neplánovaná návštěva čerpací stanice, protože si prezident Zeman potřeboval odskočit na záchod. Je to však pochopitelné, protože tohle se za prezidentování pana „Dokonalého“ nikdy nestalo, krom kuličkového atentátu v Raspenavě. Tam však ani nestihl doběhnout na záchod a stříknul si do textilu, o čemž nás mínkotvorné kanálie z neznámého důvodu vůbec neinformovala.

S ohledem na bezpečnost prezidenta musela ochranaka čerpací stanici předem důkladně prohlédnout. Zeman chtěl neplánovou zastávku také využít jako „vajglpauzu“, proto požádal obsluhu, aby mu ukázala, kde si může zakouřit. Vedle stojanu s propanbutanovými lahvemi je k tomu opravdu „ideální“ místo a dacani z ochranky tak mohli lelekovat, protože zde prezidentovi skutečně vůbec nic nehrozilo.

Zdroj mínkotvorná kanálie Novinky.cz více ZDE

Skutečně zajímavá však byla návštěva prezidenta Zemana na nechvalně známé plzeňské „vejšce“. „Nebohé“ studenty obdivující degenráta Spalničku povinně nahnali do největší posluchárny, aby se vzápětí od prezidenta dozvěděli krutou pravdu.

„Vysokoškolsky vzdělatelných je pouze 12 až 15 % populačního ročníku. Dnes máme na vysokých školách 40 % populačního ročníku.

Když od 40, budeme velkorysí, odečteme 15 %, tak nám zbyde 25 % debilů.

A teď si představte, že studenta s IQ 80 postavíte před supermoderní počítač. Co s ním bude dělat?! Začne třít dřívka a rozkládat si oheň.“ 

Zdroj mínkotvorná kanálie FTV Prima  video ZDE čas 6:00

Můžeme s prezidentem Zemanem v mnoha věcech nesouhlasit, ale v tomto případě opět udeřil hřebíček na hlavičku.

Podle důvěryhodného zdroje na bezpečnostně právní fakultě Policejní akademie v Praze v Modřanech, kterou navštěvují nejen „policejní čekatelé“, ale i zkušení kriminalisté, kteří chtějí postoupit na vyšší fleky, z 90 studentů úspěšně složili státní zkoušku pouze tři studenti. Můžeme se pak divit, že zločinci v talárech se smějí slušným lidem do obličeje a nešťastní otcové jsou kriminalizováni za neplacení výživného stanoveného z fiktivního příjmu nebo za rozvodové hádky o děti, když zde trestné činy vyšetřují debilové?  

Byly časy, kdy se říkalo „zlaté české ručičky“. Dnes se drtivá většina mladých lidí řídí heslem „ručičky moje, vy nikdy pracovat nebudete“ a nejraději by studovali až do důchodového věku. Je to dáno především tím, že vyživovací povinnost rodičů není omezena věkem dítěte a mravní lidský odpad v talárech upřednostňuje právo dětí na výživné navzdory přednostnímu právu rodičů volit druh vzdělání pro svoje děti dle článku 26. odst. 3 Všeobecné deklarace o lidských právech a před povinností dětí respektovat a ctít svoje rodiče. Rozhodně nikoliv ojedinělým příkladem je PŘÍBĚH popisovaný na Adikii.

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.