12.06.2014 12:26

Omluva

V reportáži mínkotvorné kanálie Prima, kde se vymývači mozků Hodina a Mamazian vyjadřovali k novým nálezům Ústavního stolce ke střídavé péči o děti, také vystupoval pan Aleš Krejčí z Brna. Ačkoliv je to velice zkušený rozvedený otec a na pohádky o nezávislé a spravedlivé justici už dávno nevěří, jeho vyjádření vzbuzovalo dojem, že těm nejnovějším lidsko-právním pohádkám podlehl.

Na internetu se objevilo amatérské video z natáčení této reportáže, které však jednoznačně dokazuje, že pan Aleš Krejčí zůstal stát nohama na Zemi a novinářským kanáliím vcelku jasně vysvětlil, jak se věci mají. Na následujícím videu se tak na vlastní oči můžete přesvědčit, že označení většiny novinářů za mínkotvorné kanálie zaprodané zločinnému systému je více než přiléhavé.

Adikia se tímto panu Aleši Krejčímu omlouvá, že jej podezřívala, že si od vymývačů mozků nechal vymýt mozek. Může si však za to sám, když jej hanba nefackuje si na sebe obléci tričko s reklamou rozvodového průmyslu, proti kterému sám bojuje. Kéž by ale takových rozvedených otců, kteří se nebojí nazývat věci pravými jmény, bylo více. Je totiž velice smutný pohled, když nás rozvedené otce v mediích zastupují nesvéprávní chovanci psychiatrického ústavu.

Aby snad někdo nechtěl tvrdit, že Adikia pranýřuje vymývače mozků z důvodu nějaké osobní averze, můžete si teď přečíst ohlasy čtenářů k amatérskému videu s názory „pacienta“ Mamaziana.

„Bolestivé a strastiplné prožitky dovedou lidem zatemnit mysl. Není při tom podstatné, zda si je dotyční zaviňují sami či nikoliv. Potíž je v tom, že pak už nelze poznat, zda ten stav, jako duševní rozpoložení jedince, byl způsoben vnějšími vlivy, či je pro konkrétní osobu „přirozenou" polohou. To potom svádí k házení lidí s podobným osudem do jednoho pytle. Když si nás, kterým o něco šlo a ještě o něco jde, představím v tomto pytli, tak jsme skutečně v pytli.“  

„Jestliže připustíme, aby naše každodenní boje prznila individua, která jsou šílená touhou po "světlech reflektorů", bez ohledu na hovna, která jim vycházejí z úst, tak si můžeme do huby rovnou nasrat sami a zapít to vitriolem.“

Kurva hoši, jak dlouho ještě budete vymývačům mozků tolerovat, aby z nás dělali chovance psychiatrických ústavů, v jejichž případě bylo omezení styku s dítětem zcela namístě? To mezi námi opravdu není nikdo, kdo by to měl v hlavě srovnané a byl schopen nás v médiích důstojně zastupovat? Tak to jsme skutečně v prdeli!

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE