25.09.2014 12:46

Pohřeb ODS s živou hudbou a posledním pomazáním

Předseda zločinecké organizace ODS Fiala vyzval svoje spolustraníky, aby se podíleli na splacení dluhů, které činí 42 miliónů, z toho 6,5 miliónu dluží státu na zdravotním a sociálním pojištění. Spolustraníci se však do placení dluhů příliš nemají a do současnosti se vybralo jen necelých 1,7 miliónů korun. Na výpisu transparentního účtu jsou uvedena jména dárců a výše příspěvků, a to je skutečně zajímavé četní (ZDE). Najdeme zde několik známých jmen jako Vondra či Benda, ale třeba takovou „stojedničkovou premiérku“ Němcovou nebo Nečase mezi dárci nenajdete.  Na seznamu dárců nejdete ani „čestného“ Hodinu alias Střídavku, který ještě nedávno porovnával slušného a poctivého rozvedeného otce s největším zmrdem Nečasem.

Přitom právě „čestný“ Hodina alias Střídavka by měl přispět na dluh jako jeden z prvních, neboť to byla právě zločinecká ODS, kdo mu umožnil „legálně“ vydírat firmy skrze minoritní akcie.

Greenmail v České republice

Greenmailingu napomáhá vedle nejasných právních norem a problematického fungování soudů také nálada ve společnosti. Zatímco do poloviny 90. let právo nepamatovalo na ožebračování minoritních akcionářů, dnes se kyvadlo vychýlilo na opačnou stranu. "Zažíváme výkyvy od extrému k extrému. Zatímco dříve ohrožovali velcí akcionáři malé, nyní je to naopak," připomíná Petra Wendelová ze společnosti Ernst & Young.

Vše by samozřejmě bylo jinak, pokud by se rozhodování o žalobách netáhlo řadu měsíců. "Kdyby bylo možno žalobu s konečnou platností vyřídit během týdnů, nikomu by to zato nestálo." připomněl Pavel Sobíšek z HVB Bank.

Více zde Greenmail v České republice

Rozvedení otcové by se měli více zajímat o to, kdo na veřejnosti vystupuje jejich jménem a přemýšlet, zda člověk, který zneužívá nedokonalé zákony a absolutně nefunkční justici, má skutečně zájem o nějakou zásadní reformu justice.

Mezi dárci však můžeme najít i několik lidí, kteří přispěli jedním haléřem na pohřeb ODS.

 

Za 1,7 miliónu už lze pořídit celkem slušný pohřeb s živou hudbou
a posledním pomazáním samotným kardinálem.

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


Na ohavnou chlípnost proti přírodě nelze být hrdý!


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE