01.04.2014 22:06

Přestaňte se trápit. Genius už na to přišel!

Řada rozvedených otců se trápí otázkou, proč jejich manželství ztroskotalo. Velmi často svalují vinu na bývalou manželku, ale najdou se i masochisti, kteří část viny přiznávají sami sobě. Adikia musí konstatovat, že všechny podobné úvahy jsou naprosto mimo realitu!

Vězte, že všechny vaše problémy jsou zaviněny tím, že někde ve vaší rodině byl potrat. Chybí vám tak sourozenci, kteří se měli narodit a nenarodili se. Chybí vám bratranci a sestřenice, kteří měli být a nejsou. V důsledku toho, aniž si to třeba sami uvědomujete, z toho máte psychické problémy a nepomůže vám ani armáda psychologů či hromada léků. Řada manželů si tyto souvislosti neuvědomuje a svolí k potratu. Žena pak nemá žádný smysl života a nenachází jej ani v práci. To je vážný problém, který nepřináší dobro, život a požehnání do jejich vztahu, a ten pak končí destrukcí.  

Pokud si teď myslíte, že jde o nějaký další aprílový žertík Adikie, tak se hluboce mýlíte. Adikia pouze převedla do textové podoby projev předsedy Unie otců „Mamaziana“ z víkendové akce Pochod pro život!, na který se teď můžete podívat ze záznamu. Tohle v aprílovém vydání Adikie prostě nemohlo chybět! Nejdříve si ale raději dojděte na záchod, jinak nelze zaručit, že se nepočůráte smíchy, byť je to spíše k pláči.

Mamazian byl nejdříve členem spolku K213. Dnes je předsedou Unie otců (odpadlíků spolku K213) a věrný Hodinův „podržtaška“.  V posledních senátních volbách kandidoval za sdružení „Občané za svoje práva“, aby později předsedu toho sdružení pana Karla Berku a všechny rozvedené otce podrazil při veřejném slyšení naší petice v Senátu (více zde Veřejné slyšení). S nějakou sebereflexí si rozhodně nedělá starosti a tak dnes pro změnu kandiduje za Národní demokracii do Evropského parlamentu. Nutno však uznat, že mezi tamní partu dementů, kteří se zcela vážně zabývají velikostí nádrže splachovacího WC a podobným hovadinám, by skvěle zapadl.

Adikia proto všechny rozvedené otce velmi důrazně varuje před tímto náboženským fanatikem, který se vydává za otcovského aktivistu a papazinuje (parazituje) na neštěstí rozvedených otců, kdy jediným jeho cílem je vnutit se do kterékoliv strany či spolku, aby zde především propagoval náboženský fanatismus.

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE