18.03.2022 09:58

Proč kanálie?

Někteří nově příchozí čtenáři nechápou, proč když citujeme nějaký zdroj informací, předřazujeme před jejich název slovo kanálie.

Až doposud jsme se potkávali s tím, že média propagují homosexuální chlípnost proti přírodě, nespočet dalších pohlaví a úchylek, feministické spolky a jejich zvrácené názory. Nehledě na naprostou nesmyslnost slova „samoživitelka“ nám vnucují jejich „těžký životní úděl“ a cíleně zamlčují hrubé porušování čl. 4 Listiny základních práv a svobod vyměřováním vyživovací povinnosti jen podle momentální nálady soudních stolic a nerovnoprávnost rozvedených otců ve společnosti. Teď ale přichází další level.  

V souvislosti s válkou na Ukrajině se v prostoru objevuje nepřeberné množství informací a lidé o tom diskutují. Jakákoliv podpora ruské agrese je pochopitelně nepřípustná a měla by být trestně postihována. Na druhou stranu je zde deklarována svoboda slova a je nepřípustná cenzura, přesto došlo k zablokování některých webových stránek. Smutnit po nich asi nebudeme, ale jde o velmi nebezpečnou situaci, která může snadno přerůst na blokování všech systému nepohodlných webových stránek, jako jsou ty naše.

Tak jako všude i na kanálii Novinky.cz se vedla diskuse o válce na Ukrajině a kdosi z mužů tam bez dalšího napsal, že by za tento stát nebojoval. K tomu byl přidán komentář v podobě našeho článku Aktuální otázka, kde vysvětlujeme, proč by ani rozvedení otcové za tento stát nejspíše nenasazovali svůj život (celý článek ZDE) a odkaz na tento článek. Během několika vteřin však byl tento diskusní příspěvek smazán a diskutující byl potrestán zablokováním dalšího přístupu do diskuse, protože údajně odkazuje na webové stránky se sporným obsahem a dezinformacemi.

    

Nejprve v nás hrklo, že už jsme skutečně na tomto seznamu státem cenzurovaných stránek, ale pak nám došlo, že CENZOR na kanálii Novinky.cz  za těch několik vteřin nebyl schopen ten seznam projít a šlo čistě jen o CENZURU nepohodlného názoru, což se potvrdilo otevřením našich zatím zcela funkčních stránek.

Tak teď už víte, proč jsou to kanálie. 

     

 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!

Více ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

justiční rekordmanka

ing. Taťána Malá

CELÝCH 13 DNŮ

byla v čele

Ministerstva nespravedlnosti

pro zvětšení klikni na obrázek

písnička

CONTROL(k)A