24.03.2014 12:18

Slovníček právních jevů

Ačkoliv se v zákonech zásadně nerozlišuje pohlaví a všichni občané by si měli být rovni v právech, zejména v opatrovnických stoličních řízeních nebo při jednání s pomáhači se můžeme setkat s určitými jevy, které nejsou v žádném zákoně definovány, proto si teď některé vysvětlíme.

Vaginální axiom

Axiom (z řec. axióma, to co se uznává) je tvrzení, které se předem pokládá za platné, a tudíž se nedokazuje. S tím se dnes rozvedení otcové mohou potkat při každém úředním jednání, kde je bráno v potaz nějaké tvrzení matky a z toho tedy vyplývá název vaginální axiom. Souběžně s vaginálním axiomem však platí druhé pravidlo, které se nazývá penisní relativismus.

Penisní relativismus

Relativismus (z lat. relativus, poměrný, vztažný) může označovat velmi široké spektrum postojů a názorů, které obvykle netvoří žádný soudržný systém. Všem je patrně společný názor, že něco, co jiní pokládají za absolutní a na ničem nezávislé, ve skutečnosti závisí na něčem jiném a může se tedy i měnit. Penisní relativismus je tedy fakticky opakem vaginálního axiomu a v praxi to znamená, že nezvratná a důkazy podložená tvrzení rozvedených otců jsou v zásadě bezvýznamná, protože jejich váhu posuzuje úřední osoba s vagínou (někdy se může jednat o mentální vaginismus) a ta je může hodnotit zcela libovolně či opačně. Výsledkem je pak vždy stolice soudní stolice.

Mentální vaginismus

Úřední osoba s penisem, která se řídí pravidly vaginálního axiomu a penisního relativismu.

Stolice soudní stolice

Stolice soudní stolice nebo jiné úřední osoby je rozsudek či usnesení, ke kterému úřední osoba s vagínou nebo penisem dospěla na základě mentálního vaginismu, vaginálního axiomu a penisního relativismu aneb její duševní průjem.

Lidé, kteří měli to štěstí, že o jejich životech nikdy nerozhodoval mravní lidský odpad v talárech tohle absolutně nechápou a pak jen nevěřícně zírají jako občané, kteří chodili okolo šumperské soudní stolice.

Protestoval před soudem, hájí tak svá otcovská práva

Šumperk – Velkou pozornost kolemjdoucích budil ve čtvrtek 13. března dopoledne velký transparent, který stál u budovy šumperského okresního soudu. Umístil ho tam Karel Neubauer, který se tak snažil poukázat na práva otců. O právo vídat svou dceru se totiž již soudí dvanáct let.

Více zde Protestoval před soudem, hájí tak svá otcovská práva

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. David Koncz

Exekutoři jsou vysloveně lidumilové
říká nový šéf exekuční mafie

Každý desátý exekutor je trestně stíhaný a každý třetí čelí kárné žalobě, včetně samotného prezidenta.

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.