24.01.2016 16:38

Sněhurka a Peacestán

Pokračují neuvěřitelné pokusy na českých dětech - České televize a promigrantská lobby z OSN vymývá mozky našim dětem dalším způsobem. Nejen odvysíláním pohádky Sněhurka v České televizi v podání Miroslava Donutila, kde je hned v úvodu označena Sněhurčina bílá barva kůže za vadu, takže si musí vzít za manžela černocha, aby měli hnědé děti.

Je až neuvěřitelné, kam je ČT schopna ve své servilnosti Pražské kavárně zajít! Z nádherné pohádky o Sněhurce udělá proimigrantský paskvil, zřejmě na objednávku mocných. A Donutil ve své nebetyčné ješitnosti je snad na to i pyšný. Jako by mu nestačil ten propadák Doktor Martin, a to všechno za naše měsíční nedobrovolné poplatky. Fialovej hnus.

 


Nyní nově probíhá další školení přímo ve školách. Aktuálně tu dětem v rámci výuky vnucují kreslený komisk na podporu solidarity s migranty a k tomu další projekt, ve kterém dětem vnucují představu, že naši republiku zasáhlo záření z katastrofy v jaderné elektrárně, a děti se následně jakoby museli vystěhovat do asijské země s názvem Peacestán. 

Už název smyšleného státu evokující mír v souvislosti s muslimskou kulturou a arabskými zeměmi moc nesedí, ale to není to hlavní. V tomto projektu s názvem Útěk do Peacestánu žáci musí mimo jiné odpovídat na tyto otázky: 
Chcete si uchovat právo v Peacestánu na vlastní kulturu a praktikovat ji i po příjezdu k nám? Budete slavit naše svátky a dodržovat naše tradice? 
Chcete si zachovat své náboženství? 
Budete požadovat v Peacestánu volební právo? 
Budete požadovat, aby měli Češi přístup ke stejným výhodám v oblasti zdravotnictví, sociálního zabezpečení a penzijního systému jako rodilí Peacestánci? 

Otázky jsou, jak vidíte, od počátku zcela manipulativní a návodné - dětem se tu implikuje představa, že to, co mají občané naši republiky, by měli mít také automaticky migranti, tedy volební právo, právo na svoji kulturu, náboženství a stejné sociální vymoženosti. 

Výplach mozku je v tomto výukovém projektu do nebe volající, protože ,podle mého názoru aby se děti mohly správně rozhodnout, je třeba jim přece říci, že naše kultura a náboženství nehlásá zničení a porobení ostatních kultur a náboženství, na rozdíl od kultury islámu. Naše české tradice také nikoho neohrožují a tak nejsou nikde na světě problémem - na rozdíl od islámu. 

V projektu chybí také informace o tom, že na to, abychom tu měli volební právo a nějaké sociální zabezpečení, museli naši rodiče a jejich předkové tvrdě pracovat a je zcela jasné, že pokud je někdo cizí zvenčí, kdo z naší zemí nemá nic společného ani nepřispíval do našeho systému, tak nemá žádné právo z něj čerpat. Můžeme být soucitní k cizím potřebným a v rámci možností pomáhat, ale není to ani na sekundu naše povinnost - jen a jen dobrá vůle. A nesmí to být na úkor našich vlastních potřebných občanů. 

Projekt je tak účelově zmanipulovaný, že v něm chybí například zmínka o českých uprchlících před nacismem, který je v praxi identický s islamismem, a kteří v Anglii ihned navlékli uniformu a šli za svou zemi bojovat, přičemž nejenže nesmlouvali o sociální dávky, ale veškerou pomoc Britům Československo po válce muselo zaplatit, aniž bychom smlouvali.

Tady je ten zatajovaný rozdíl - drtivá většina českých emigrantů v nových zemích tvrdě pracovala a v principu nebyla a dodnes není přítěží pro hostitelskou zemi. To je to, co by měli děti pochopit v prvé řadě - a pak bych se zamyslel nad tím, proč máme chápat někoho, kdo projde půl planety, aby se přes desítku bezpečných zemí dostal do té, kde dávají největší sociální dávky. Já bych k tomu dětem řekl jinou pohádku - bez práce nejsou koláče a pro nikoho, kdo k nám přichází jen s nataženou rukou parazitovat na našem systému, tu opravdu místo není. 

A úplně na závěr ještě jedna krátká úvaha. Napadlo někoho z Evropské komise či z české vlády, aby požádali vlády zemí, ze kterých „prchají“ imigranti do Evropy, o seznamy hledaných zločinců? Jistě lze požádat například syrskou legitimní vládu, stejně tak afghánskou, pákistánskou a tak podobně. Napadlo někoho, aby identifikaci migrantů spojil s kontrolou v těchto databázích? Kolik zločinců, válečných zločinců a latentních teroristů se tak snadno uklidí do Evropy na dovolenou, kterou jim ještě EU a česká vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL jako naprostí imbeciové platí z daní našich občanů?

Tomio Okamura

 

—————

Zpět




PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE 
a nejen to


ADIKIA PODPORUJE

SVOBODA A PŘÍMÁ DEMOKRACIE

Program ZDE


ADIKIA PODPORUJE