05.04.2014 09:23

Submisivní (em)paťáci

Tento článek je především určen rozvedeným otcům, kteří Adikii vyčítají, že se postupně „zbarvuje do Fialova“ (agresivitou a vulgaritou se přibližuje stránkám K213) a vězte, že to pro vás nebude hezké čtení.

Asi nejznámějším kritikem „radikálních“ názorů rozvedených otců je pazmrd Nečas, který před několika lety jako asociální ministr práce veřejně hanil nešťastné rozvedené otce, kdy manipulativně vyzdvihoval naší vulgaritu, agresivitu a sexistický (nedůvěřivost vůči druhému pohlaví) postoj vůči ženám. Sám ze sebe tak dělal empatického (vnímavého) a submisivního (ústupného a poddajného) manžela – zjednodušeně řečeno „podpantofláka“. Naprosto stejně se chovají rozvedení otcové, kteří v čele s údajným otcovským aktivistou „honorisem“ Hodinou alias Střídavkou kritizují Adikii.

Dnes je přece jiná doba, patriarchátu (vedoucí úloze mužů) už dávno „odzvonilo“ a máme zde rovnoprávnost mužů a žen. Všichni jsme si tedy mysleli, že když budeme rodině snášet „modré z nebe“, manželce ve všem ustupovat a chápat její těžkou úlohu matky starající se o naše dítě, že budeme mít šťastné manželství až nadosmrti. Pazmrd Nečas tohle dotáhl až k absolutnímu feministickému ideálu  - úplné ztrátě osobnosti a přeměně na otroka kantýnské Nagyové.

Někteří rozvedení otcové se ze svého empatického a submisivního chování poučili a dnes si velmi dobře uvědomují, kde udělali chybu. Kritici „radikálních“ názorů bohužel nepochopili vůbec nic a právě jim je určen následují článek převzatý z časopisu Psychologie dnes z března 2013.

Chyba tedy není na straně Adikie, ale na rozvedených otcích, kteří se ze svojí chyby nepoučili a stále jsou nemužní ubožáci, kteří se podřizují zločinnému systému.

Kurva hoši, oni se k nám snad chovají slušně a ohleduplně?!

Být empatický, submisivní a zároveň být otcovským aktivistou,
to skutečně jaksi nelze!

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.