02.02.2013 18:23

Svatoušek nebo ......

Ve včerejší Show Jana Krause byl jako host Pospíšil a jeho nepatrně starší zůstavitelka Mládková. O jejich vzájemném vztahu si jistě každý udělal svůj obrázek. Faktem je, že někteří lidé jsou pro peníze ochotni udělat i horší věci.  Reakce Mládkové naprosto jasně ukázaly, že lidé, kteří dlouhodobě žijí v zahraničí nebo si jen „zaskočí“ zpět do rodné vlasti, jsou naprosto odtrženi od reality (otázkou je, zda v tomto případě nejde o senilitu). To vysvětluje, proč je Česká republika v zahraničí považována za právní stát, ačkoliv se za 23 let nic nezměnilo a o našich životech stále rozhodují komunisti zakonzervovaní v justici. Pochopitelně přišla řeč i na vyhazov Pospíšlia. To jistě pro řadu zabedněnců může být považováno za jistou formu pochvaly a šmejd Pospíšil toho náležitě využívá. Za jeho éry se prý věci v justici konečně daly do pohybu. Kraus pak neopomenul zesměšnit šaška Blažka a šmejda Přesčase.

Pravidelným čtenářům Adikie jistě není potřeba připomínat, že to byl právě bezbřehý diletant Pospíšil, kdo zpřísnil znaky a zdvojnásobil trestní sazby u celosvětově raritního trestného činu zanedbání povinné výživy, v důsledku čehož za dva roky přeplnil věznice, což bylo „vyřešeno“ diletantskou amnestií.

Je tedy hanebné teď z Pospíšila dělat nějakého
ublíženého obrozence justice.

Show Jana Krause se natáčí den před vysíláním a s ohledem na časový vysílací limit, je pak záznam o některé části zkrácen, ale není zcela jasné, podle jakého klíče jsou některé části vystřiženy, protože jsou mnohdy zábavnější, než ty odvysílané. Stejně tak tomu bylo i v případě Pospíšila.

Kraus: No ale v těch soudcích to také není zrovna žádná selanka?

Pospíšil: Víte co je problém? Že třetina těch soudců už tam pracovalo v roce 1989.

A kdyby se pan Tomáš Pecina zastoupený vynikajícím advokátem JUDr. Petrem Kočím několik let pracně nesoudil a nedotáhl to až k Ústavní stolici, tak nám to zmrd Pospíšl až do dneška tajil.

Pospíšil: Ve východním Německu odvolali všechny soudce a na jejich místa nastoupili soudci ze západního Německa. Ale my tady neměli kvalitní právníky, kteří by nastoupili na jejich místa.  

Právo se lze doučit, ale pokřivenou páteř už nelze narovnat!

Pospíšil: Já jsem jmenoval 300 nových mladých soudců.

Ale už krátce po revoluci bývalý federální ministr vnitra Ján Langoš říkal:

„Prepadli sme ilúzii, že postupne budeme dopĺňať justíciu mladými sudcami, ale keď mladý sudca príde na okresný súd, kde má desať starých kolegov, tak o pár mesiacov začne súdiť ako oni.“

Pospíšil: Soudní řízení se za mojí éry zkrátily o dva měsíce.

Přesto se opatrovnické spory táhnou i několik let. Zkrácením řízení o dva měsíce se může chlubit jedině buzna, protože děti nikdy neměl a vůbec si nedokáže představit, co jsou to dva měsíce v životě malého dítěte.

Pospíšil: Já jsem se snažil převzít zákony z Německa a Rakouska

Tak proč byly zvýšeny trestní sazby u celosvětově raritního trestného činu zanedbání povinné výživy a nejsou tabulky výživného po soudní stolice závazné? Proč na poslední chvilku spolu s ODSáckým šmejdem Staňkem protlačil zabavování řidičáků?

Na originál se můžete podívat zde Co jste neviděli v Show Jana Krause  čas 14:25 min.

Co je zač ten Pospíšil? Svatoušek nebo .... 
 

Adikia upozorňuje všechny mravokárce, že jde o karikaturu z volně prodejné knihy Kokotismus.

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
tisková mluvčí

Mgr. Petra Hrubá

Cenzorka
Nejdříve řekněte, na co se chcete ministra zeptat, pro koho píšete a podle toho se rozhodnu, zda vás pustím na tiskovku.

Tiskovka jen pro patolízaly


ZAJÍMAVOSTI


Česká republika

10 mil. obyvatel
3 066 soudců
596 soudců členů KSČ
4 000 ústav. stížností
23 000 vězňů

 Více ZDE


Japonsko

100 mil. obyvatel
3 191 soudců

0 soudců členů KSČ
10 000 ústav. stížností
56 000 vězňů

Více ZDE


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše