30.04.2013 22:09

Tichá pošta – pokračování PŘÍBĚHU

Podávat trestní oznámení na vršovickou justiční mafii k věcně příslušné vršovické mafii nemělo smysl, když se podílela na mojí úskočné kriminalizaci, proto jsem se obrátil na vrchní státní zástupkyni JUDr. Bradáčovou, aby věc předala jinému nepodjatému trestnímu orgánu (Seznamte se s vršovickou justiční mafií).  

Z počátku to vypadalo na známou dětskou hru na tichou poštu. Jeden orgán předává trestní oznámení druhému, aby bylo po několika předávkách dle pokynu obecné povahy nejvyššího státního zástupce vyhodnoceno "podle obsahu" jako cokoliv jiného, než trestní oznámení  (více zde Nová taktika řešení trestních oznámení na soudce). Trestní oznámení na vršovickou justiční mafii se tak z Vrchního státního zastupitelství v Praze dostalo k Městskému státnímu zastupitelství v Praze. Zde se nějakým záhadným způsobem rozdělilo na dvě větve. Jeden městský státní zástupce usoudil, že věcí by se měla zabývat Generální inspekce ozbrojených sborů. Pokud by šlo jen o pomáhačskou části vršovické mafie (nprap. Kricfalušij, nprap. Tesařová a por. Bc. Landa), tak by to bylo v pořádku, ale vršovická mafie má ještě stoliční část (JUDr. Jaroslav Pytloun, JUDr. Jaroslava Pokorná, Mgr. Michael Květ, JUDr. Dana Smitková a JUDr. Donka Vocetková) a státně zastupitelskou část (JUDr. Václava Nováková a Mgr. Radka Michková), a to nejsou ozbrojené sbory. Od Generální inspekce jsem zatím žádnou informaci o dalším postupu trestního oznámení neobdržel.    

Druhý městský státní zástupce zase naznal, že trestním oznámením by se mělo zabývat Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 2, od kterého jsem dostal překvapivé oznámení.

Tichá pošta došla svého cíle a trestní oznámení na vršovickou justiční mafii bude prověřeno kriminálkou. Snad se tedy dočkáme obrácené pozice, kdy se „ctihodné“ soudní stolice, usadí do židle pro výslech zločince.

—————

Zpět


 


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici