27.12.2012 13:13

Tomio Okamura podáním ústavní stížnosti ohrozil termín volby prezidenta

Tímto titulkem se bulvární média opět vyznamenala, jako kdyby vůbec neposlouchala, co Tomio Okamura zvažoval před podáním ústavní stížnosti.

Během několika hodin však byl titulek změněn. Lze se jen domnívat, že šlo o další pokus jak  Okamuru u „nechápavých“ občanů představit jako „škůdce“ přímé volby prezidenta.  

Je důležitější naplnění termínu voleb nebo transparentnost volby? Pro ty, kdož na místo prezidenta chtějí instalovat ke šmejdům loajální figurku, je nepochybně důležitější termín volby. „Zákon však byl napsán tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Vlkem i kozou jsou (s)prostí občané, kteří se mají nažrat přímé volby, a zároveň jim má být znemožněno, aby přímá volba byla rovná, přímá a svobodná“, řekl Tomio Okamura.  Ve svém prohlášení nešetřil ani ústavní stolice upozorněním, že jejich rozhodnutí může být ovlivněno snahou zavděčit se politikům k opětovnému zvolení ústavními stolicemi.

Zmínil se rovněž o účelovém diskreditujícím zkreslování informací o jeho senátorských aktivitách v souvislosti se zákonem o „služebnících státu“. Tento zákon je naprosto bezzubý, kdy úřední osoby (tedy i soudní stolice) nemají hmotnou ani trestní odpovědnost.

Jak je dobrým zvykem Tomio Okamury, ve svém prohlášení nazýval věci pravými jmény, což je hlavní důvod k jeho vyřazení z přímé volby prezidenta.

Co kdyby si ho (s)prostí občané zvolili za prezidenta a po více jak dvaceti letech od revoluce skutečně zvítězila láska a pravda nad lží a nenávistí?!

Na internetu se také objevila také výzva herce Tomáše Hanáka směřovaná vůči uměle vytvářenému favoritovi prezidentské volby Fišerovi, která plně vystihuje názor většiny (s)prostých občanů.

Je 23 let od pádu komunismu. Chci vás jen požádat, najděte v sobě dostatek slušnosti a jako bývalý komunista nekandidujte na prezidenta naší republiky. Není hanba se mýlit, hanba je nevyvodit z toho důsledky.

Tomáš Hanák

Pokud tito lidé nemají dostatek sebereflexe, nezalezou si do pekel horoucích a mají tu drzost ucházet se o významné státní funkce, je zcela na místě, připomenut jim jejich nechvalnou minulost. Zároveň je však smutné, že nikdo z těchto „antikomunistických“ aktivistů (např. také jihočeští studenti) nepozastavuje nad tím, že o jejich životech mohou ještě 23 let po revoluci rozhodovat komunisté zakonzervovaní v naší justici a podle I. náměstka ministerstva zlovůle Daniela Voláka „jsou to všichni čestní lidé“.  Adikia proto doplňuje výzvu herce Tomáše Hanáka.

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
čelnů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
tisková mluvčí

Mgr. Petra Hrubá

Cenzorka
Nejdříve řekněte, na co se chcete ministra zeptat, pro koho píšete a podle toho se rozhodnu, zda vás pustím na tiskovku.

Tiskovka jen pro patolízaly


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše