18.06.2014 10:05

Výzva Unii otců

Adikii se doneslo, že Unie otců horečně spamuje rozvedené otce s tím, že nesouhlasí s kritickými názory na činnost této skupiny rozvedených otců a žádá o jejich odstranění. To je však naprosto neefektivní, kdy Adikia na rozdíl od Unie otců nedělá cenzuru názorů (Valentin Papazian, předseda Unie otců mě zklamal), proto Unii otců navrhujeaby se ke kritickým názorům vyjádřila a rozptýlila podezření o kolaboraci se zločinným systémem, k čemuž jí  pochopitelně bude na Adikii dán zcela volný prostor.

Rozvedené otce totiž jistě bude zajímat obsah „pracovní schůzky“ s ministryní zlovůle Válkovou a její výsledek, neboť to na webových stránkách Unie otců nikde není uvedeno. Jistě se také dozvíme, proč pan Krejčí nesmí říkat svoje názory nebo důvody, proč bylo jednání u „kulatého stolu“ s femonacistickými aktivistkami v Poslanecké sněmovně do poslední chvíle před rozvedenými otci utajováno. Možná se také konečně dozvíme, jak to bylo s tím sestavováním programu Veřejného slyšení naší společné petice v Senátu, do kterého byly na úkor jiných bodů petice zařazeny žvásty rozvodových advokátek, které se na petici nijak nepodílely a proč při Veřejném slyšení nikdo nepřečetl krátký příspěvek organizátora petice pana Berky, který se slyšení ze zdravotních důvodů nemohl účastnit.

Nechť potom každý sám posoudí, co je pravda a
co jsou jen špinavé pomluvy.

Kontakt pro doručení vyjádření infoadikia@seznam.cz

Nikdy neustupujte, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, v maličkostech ani velkých věcech, o kus ani o kousek, ledaže byste ustoupili cti a dobrému mravu. Nikdy neustupujte před nátlakem, nikdy se nepoddejte zdánlivě zdrcující převaze nepřítele.

Winston Churchill

Ti hoši jsou zřejmě nepoučitelní. Nebylo by jednodušší uznat chybu, za toto pomýlení se všem rozvedeným otců veřejně omluvit, upozadit svoje čistě osobní zájmy a začít koordinovaně spolupracovat s dalšími skupinami rozvedených otců ?!

—————

Zpět