08.01.2014 13:21

Živý Betlém

V době před vánocemi se na jinak fádních státních institucích objevují nazdobené vánoční stromečky. K vánočním svátkům také neodmyslitelně patří scenérie Betléma. Na náměstích měst se někdy dokonce můžeme setkat s živým Betlémem a na tuto tradici se rozhodlo navázat i Ministerstvo zlovůle. Několik dnů před vánocemi tak byl ve vstupní hale ministerstva uspořádán živý Betlém, u čehož pochopitelně nemohla chybět redakce JusticeTV

S kulisou Betléma nebyl problém, protože na Ministerstvu zlovůle je chlév už od nepaměti. Na tři krále se přeměnili rozvedení otcové, kteří se původně přišli poradit s úředníky odboru státního dohledu, jak postupovat proti podvodníkům soudním znalcům přibíraným k opatrovnickým sporům. Jako na potvoru však na tomto odboru hned od rána probíhala důležitá porada a ani po několika hodinách nebrala konce, proto se pracně hledal jiný úředník, který by byl ochoten sestoupit z výšin úřednické nadřazenosti a osobně jednat se společensky nejníže postavenými rozvedenými otci. Do věci se tedy musela zapojit redakce JusticeTV s žádostí o poskytnutí informace a v živému Betlému zastal roli „nemluvněte“ mluvčí Mgr. Robert Schuster, na kterého „dýchali“ dva volové z justiční ochranky.

Díky vedoucímu odboru pro styk s veřejností Mgr. Rozsypalovi se nakonec vše dostalo do polohy, jak by to mělo správně na Ministerstvu spravedlnosti fungovat. Po několika dnech se dokonce redakci JusticeTV ozval i tiskový mluvčí Mgr. Robert Schuster s tím, že je připraven odpovědět na položené otázky na kameru.

Při natáčení živého Betléma nám byla poskytnuta velmi potěšující informace, že spolu s vidlákem Blažkem z Ministerstva zlovůle odešla i namyšlená kráva cenzorka Mgr. Petra Hrubá (tisková mluvčí Ministerstva zlovůle).

 

 

Cenzorka Mgr. Petra Hrubá

Nejdříve řekněte, na co se chcete ministra zeptat, pro koho píšete a podle toho se rozhodnu, zda vás pustím na tiskovku.

Tiskovka jen pro patolízaly

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Absolutně nejlepší 
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!