05.01.2022 09:57

Zjevení neochvějného ochránce lidských práv v ČR (aktualizováno)

Máme zde celou řadu politiků, kteří se zajímají o lidská práva kdesi na druhém koci světa, ale najít politika, který by neochvějně bojoval za lidská práva ve vlastní zemi, to je naprostý unikát. Možná se právě jeden takový zjevil, tedy alespoň soudě dle jeho mediálního vystoupení.   Poslechněte si vystoupení 1. místopředsedy Senátu Jiřího Růžičky (TOP09- STAN) v pořadu Interview ze dne 3. ledna 2022 (od času 20:50).

Video ZDE nebo poklepáním na obrázek. 

 

Vážený pane 1. místopředsedo Senátu

Před několik dny jste v České televizi vysvětloval, že nemáte nic proti očkování, ale že nelze připustit, aby zde byla porušována Ústava ČR a Listina základních práv a svobod tím, že povinné očkování je nařizováno podzákonnou normou (vyhláškou Ministerstva zdravotnictví) a nikoliv zákonem, proto společně s dalšími senátory tuto vyhlášku napadnete u Ústavního soudu.

Po řadě marných jednání s různými politiky jsme neskutečně rádi, že jsme konečně poznali tak neoblomného ochránce lidských práv a čistoty našeho právního systému. Pevně tedy věříme, že spolu s dalšími senátory stejně aktivně napadnete nezákonné vyměřování výživného pro nezletilé děti, kdy zde není zákon o výživném, který by v souladu s čl. 4 Listiny základních práv a svobod určoval meze této povinnosti tak, aby platila pro všechny podobné případy (děti) stejně, jako je tomu u všech jiných zákonných povinností (daně, sociální a zdravotní pojištění) a výživné nebylo soudci určováno jen podle jejich momentální nálady či podle zcela nezávazného metodického pokynu Ministerstva spravedlnosti na vyměřování výživného, tedy dokonce ani podle nějaké podzákonné normy.

Velice rádi vám zprostředkujeme nějaké soudní jednání, kde se rozhoduje o výživném pro děti, neboť není nad osobní poznání daného problému.

Protože se jedná o ochranu práv nezletilých dětí, které jsou zcela odkázány na naprostou libovůli soudců, očekáváme, že proti takovému lidsko-právnímu šlendriánu zakročíte bez zbytečného odkladu. Budeme rádi, když nás o učiněných krocích budete informovat.

za sdružení Adikia

Luboš Meszner  

Tak uvidíme, jak to má pan 1. místopředseda Senátu Jiří Růžička s těmi lidskými právy.   

Návrh na zrušení vyhlášky na povinné očkování z důvodu porušení Ústavy ČR a Listiny základních práv a svobod podalo 11 senátorů (média lživě uvádějí 14). Na webových stránkách Senátu však nelze dohledat jména těchto senátorů. Asi se za svojí činnost placenou z našich daní stydí nebo co? Jména se povedlo dohledat až na webu Ústavního stolce, kde je zveřejněn jejich návrh.

Návrh tedy podali: Dernerová Alena, Doubrava Jaroslav, Fischer Pavel, Horník Jan, Chalánková Jitka, Chalupský Jaroslav, Červíček Martin, Ošťádal Marek, Růžička Jiří, Sulovský Leopold, Wagenknecht Lukáš.

Kdo má čas, může si přečíst ty vzácné úvahy o základních právech ZDE.

Protože Adikia doposud neobdržela ani potvrzení o přečtení emailu od 1. místopředsedy Senátu Růžičky, byl stejný dopis odeslán i všem dalším deseti senátorům.

Senátory zastupuje jakýsi advokát JUDr. Tomáš Nielsen, který zcela nepochybně nezištně a čistě jen z důvodu ochrany lidských práv založil odbory antivaxerů (více ZDE).  Jistě tedy těmto senátorům také pomůže vypracovat stížnost na bezzákonné vyměřování výživného v rozporu s čl. 4 LZPS.   

 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.
 

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

justiční rekordmanka

ing. Taťána Malá

CELÝCH 13 DNŮ

byla v čele

Ministerstva nespravedlnosti

pro zvětšení klikni na obrázek

písnička

CONTROL(k)A



ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE