20.05.2015 10:53

Ale Jaňulko…

Vzorný otec čtyř dětí a puritánský katolík Nepohoda (krycí název vojenských šmíráků pro zmrda Nečase) se v roce 2008 jako asociální ministr práce hluboce pohoršoval nad slovníkem rozvedených otců, kteří se snažili zabránit prorůstání radikálních feministek do státní správy. Z několika výstižných slov (např. socanská husa) dokázal vykřesat půlhodinovou tiskovou konferenci a z hrstky nešťastných rozvedených otců udělat vysoce nebezpečné zločince. S maskou „pana slušného“ se vypracoval až na post premiéra a submisivními ubožáky nám byl dokonce dáván za vzor.   

Střídavka alias „slušný“ otcovský aktivista Hodina

„Dotyčný stihl mezitím být předsedou vlády. Kým jste stihl být vy, pane Mesznere?“

Sice už dříve z policejních spisů unikly informace o tom, že zmrd Nepohoda byl ušlápnutým ubožákem, ale zveřejněné odposlechy předčily všechna očekávání.

A tohle z nás chtějí udělat! 

Než být submisivními ubožáky, to raději zůstaňme těmi „agresivními, vulgárními, sexistickými, xenofobními a rasistickými“ rozvedenými otci, kteří dokážou tvrdě bojovat o svoje děti a práva. Jedině tak se před sebou ani před společností za sebe nemusíme stydět a chodit kanálem, jako dnes chodí zmrd Nepohoda.   

Stejně, jako se dříve nebo později „odkopou“ zmrdi a ušlápnutí ubožáci v otcovském hnutí, zveřejnění odposlechů „odkopalo“ zmrdy i mezi takzvanými novináři. Čtenářům Adikie jistě netřeba představovat reklamního agenta exekutorské mafie a obdivovatele komunistických zločinců v talárech pisálka Pepana Koukala z Rudého práva. Ten se teď dokonce pasoval na glosátora „nezávislého“ rozhodování soudních stolic. Podle jeho názoru se teď lid náramně baví odposlechy soukromých rozhovorů zmrda Nepohody a jeho dominy.

GLOSA: Lid se baví - Josef Koukal

V pondělí bylo v českém éteru zase jednou veselo. To když soud prvního pražského obvodu zveřejnil odposlechnuté soukromé telefonáty Jany Nagyové a Petra Nečase. Tak to vidíte, jakého jsme měli premiéra. Bábovka, a ne politik! Milenka s ním jednala jako s onucí a on si ji nakonec ještě vzal, bačkora. To bylo asi tak hlavní sdělení. Průměrně vychovaný čtenář si však jistě položil otázku, do jaké míry bylo tohle ponižující a skrz naskrz trapné divadlo nutné.

Celý článek ZDE

Pokud pomineme skutečnost, že tohle „ponižující a skrz naskrz trapné divadlo“ mělo prokázat a také jednoznačně prokázalo motivaci nezákonného sledování bývalé manželky zmrda Nepohody, přičemž na státní zaměstnance se nevztahuje tak přísná ochrana osobnosti (ostatně na nahrávce nebylo slyšet vzdychání zmrda Nečase a dobře zahrané orgasmy jeho dominy),

pak obrovská ostuda je asi tím největším zadostiučiněním a to nejen pro rozvedené otce! 

—————

Zpět




PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE
a nejen to


ADIKIA PODPORUJE

SVOBODA A PŘÍMÁ DEMOKRACIE 

Program ZDE


ADIKIA PODPORUJE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE