14.06.2014 23:20

Bureš, tak to jsi vážně posral!

Mediální masáž lidsko-právními pohádkami ke střídavé péči o děti zcela zastínila další informace, které vše posunují do jiného světla, což bylo nepochybně účelem.

Na Ústavní stolec se každý rok zcela oprávněně obrací několik tisíc občanů s tím, že byla porušena jejich základní lidská práva. Nebýt účelově omezující podmínky zastoupení advokátem, nejspíše by si stěžoval téměř každý účastník stoličního řízení, neboť ani případný úspěch ve sporu mnohdy neznamená dosažení spravedlnosti. Ačkoliv je každý z těchto kutých životních příběhů jiný, všechny mají společného jmenovatele - o lidských životech rozhoduje mravní lidský odpad bez jakékoliv odpovědnosti. S ohledem na závaznost nálezů Ústavního stolce (čl. 89 odst. 2 Ústavy ČR) by se však podobný případ již nikdy neměl opakovat, přesto jsou oblasti práva, kde obecné stolice závazné nálezy naprosto systematicky ignorují. Na Ústavní stolec se tak každý rok obrací stovky rozvedených otců, kteří se marně domáhají většího podílu na péči o děti. Drtivá většina (nejen) těchto stížností je odmítána. Tím vzniká poměrně velká „zájmová“ skupina lidí - rozvedených otců, kteří jsou na justici oprávněně nasraný a pokud by se spojili, mohli by dělat „potíže“, třeba když je zrovna ve hře zvýšení platů vypravěčů lidsko-právních pohádek. Proto je potřeba čas od času do světa vypustit nějakou tu pohádku a otcovské hnutí tím rozložit na „nevěřící Ádi“ a naivní pitomce.  

Zpráva pro Rychetského. Platy ústavních soudců výrazně vzrostou

Platy ústavních soudců možná výrazně vzrostou. Příslušnou novelu sněmovna poslala do závěrečného schvalování. Uskuteční se s největší pravděpodobností příští týden.

Ústavní soudci vedení předsedou Pavlem Rychetským (někdejší ministr spravdelnosti za ČSSD) nyní mají nižší platy, než jsou například na Nejvyšším soudu. Vypočítávají se ze základu pro ústavní činitele, tedy například pro poslance, senátory a ministry. Soudci mají letos tento základ asi o 12 800 korun vyšší. Zvýšení platů ústavních soudců by si vyžádalo asi o 7,4 milionu korun navíc.

Norma by zvýšila hrubý měsíční plat předsedy Ústavního soudu i s náhradami ze 169 300 na 211 tisíc korun. Místopředseda by pobíral 181 900 místo 146 tisíc korun. Plat s náhradami ústavního soudce - předsedy senátu by vzrostl ze 122 200 na 152 300 korun. Například předsedové Nejvyššího soudu a Nejvyššího správního soudu nyní berou i s náhradami 194 200 korun.

Zdroj Týden.cz Zpráva pro Rychetského

Není to tak dlouho, kdy vypravěči lidsko-právních pohádek (opakovaně) zrušili část zákona upravující platy obecných stolic a „donutili“ tím vládu zvýšit jejich platy (zločinecká ODS se příliš nezdráhala). Mnozí z vás si jistě pamatují, jak v tu dobu zločinec Rychetský důtklivě připomínal, že nerozhodují o svých platech, které jsou odvozeny od platu poslanců (ústavních činitelů), ale výhradně jen o platech obecných stolic, odvozených z průměrného příjmu v neziskové sféře (2,75 násobek tohoto příjmu je pouze jejich základ), na který drtivá většina (s)prostých občanů nedosáhne. A teď je z toho „problém“, protože obecný nemravný lidský odpad v talárech má větší plat, než má za ty „galeje“ ten lidsko-právní. Zcela „logicky“ je tedy potřeba to dorovnat. Už od loňského roku však vypravěčům lidsko-právních pohádek leží na stole stížnosti obecného mravního lidského odpadu, který se nehodlá smířit s „kompromisním“ zvýšením platů, které povedla zločinecká vláda v čele s pazmrdem Nečasem. Rozhodnutí o této stížnosti tedy bude hodně zajímavé. Bude mít obecný nemravný lidský odpad v talárech opět víc, než ten lidsko-právní? Proto pak zase budeme muset zvýšit platy tomu lidsko-právnímu odpadu talárech? Má mravní lidský odpad v talárech vůbec nějakou hranici, jejíž překročení už by považoval za nemravnost?

Zatím co nenažraný mravní lidský odpad v talárech ničí lidem životy a připravuje je o majetek, hasičům, kteří s nasazením vlastního života pomáhají zachraňovat lidské životy a majetek, se o takovém platu ani nezdá. Stejně tak doktorům, kteří musí rozhodnout o lidském životě často během několika vteřin, přičemž nesmějí chybovat, protože „opravný prostředek“ už zde žádný není.

S jakým pocitem bude nemravný lidský odpad v talárech soudit člověka, který už neměl peníze ani na střechu nad hlavou a z naprostého zoufalství vzal spravedlnost do svých rukou?

Neplatič v Plzni zastřelil správce domu, který mu vyměnil zámek

Policisté v Plzni vyšetřují vraždu správce obytného domu ve Stehlíkově ulici. Podle zatím prvních informací ho střelil do hlavy přímo v domě jeden z nájemníků, který dlouhodobě neplatil nájem.

Více ZDE

Zdroj mínkotvorná kanálie Novinky.cz

Ačkoliv Bureš díky svojí hatmatilce působí dojmem, že neumí ani do tří počítat, zjevně dokáže spočítat, že pokud se zvýšením platů zvýší náklady na vypravěče lidsko-právních pohádek o více jak sedm mega, tak je potřeba někde něco „očesat“.  Vypravěčům lidsko-právních pohádek proto zkrátil rozpočet na nákup služebních vozidel s tím, že jim musí stačit „obyčejné“ Superby, jako má prezident. Ten Bureš se asi vážně posral! Jak si vůbec může dovolit, takto dehonestovat vypravěče lidsko-právních pohádek?

Je to vycucané z prstu, vzkázal Ústavní soud Babišovu náměstkovi kvůli limuzínám

Ústavní soud (ÚS) se ve čtvrtek ostře ohradil proti nařčení ministerstva financí, že plánoval nákup dvou aut v celkové hodnotě šesti miliónů korun. Generální sekretář ÚS Ivo Pospíšil označil za „dehonestující“ slova Babišova náměstka Jana Gregora. Ten na čtvrtečním jednání rozpočtového výboru prohlásil, že státní zaměstnanci by neměli mít auta několikrát dražší než prezident.

Rozpočtový výbor ve čtvrtek projednával rozpočty ústavních institucí na rok 2015. V případě Ústavního soudu informoval Gregor o navýšení výdajů na platy zaměstnanců ÚS o 3,5 procenta, platy ústavních soudců by měly růst o procento.

Ministerstvo si naopak prosadilo snížení o čtyři milióny na investice, což sám Gregor označil za „trucpodnik ministerstva financí“.

„Nejsme spokojeni s tím, že Ústavní soud plánuje zakoupit dva automobily za šest miliónů korun, jeden za tři milióny,“ vysvětlil Gregor, podle kterého neexistuje důvod, proč by „zaměstnanec státní správy měl mít třikrát dražší auto, než má prezident“.

Dehonestující vyjádření, brání se ÚS

Proti slovům náměstka Gregora se ostře ohradil generální sekretář ÚS Ivo Pospíšil. Podle něj na základě rozpočtu na rok 2015 nákup těchto vozů vůbec nebyl v plánu.

„To vyjádření naprosto nereflektovalo skutečnosti tak, jak se mají. Lidově řečeno, je to vycucané z prstu. Navíc takové vyjádření je nevhodné, až dehonestující,“ řekl Právu Pospíšil.

Podle něj se jedná o nákup dvou limuzín pro předsedu soudu a místopředsedy, ve kterých se mimo jiné přepravují i zahraniční hosté včetně diplomatů nebo soudních funkcionářů.

„Nákup vozů byl plánován už loni, odložil se a nyní je vypsána veřejná zakázka, nikde není řečeno, že ta cena má být taková, jak ji prezentoval pan náměstek. Ústavní soudci mají k dispozici Škody Octavie, dvě limuzíny Audi, které máme, stály ve své době 2,2 miliónu korun a nyní mají najeto už přes 400 tisíc kilometrů,“ upozornil Pospíšil.

Čtyři milióny, o které soud přišel v rozpočtu na příští rok, také nebyly určeny na vozový park, ale na opravy sídla, například na sanaci sklepů a rekonstrukci omítek.

Stojíme si za svým, tvrdí MF

I přes námitky Ústavního soudu si ale ministerstvo stojí za svým. "O obnově vozového parku ministra financí informoval přímo generální sekretář ÚS Ivo Pospíšil dne 29. 5. 2014," řekl Novinkám ředitel odboru vnějších vztahů a komunikace resortu Marek Zeman.

"Navíc jsme v informačním systému veřejných zakázek našli konkrétní zakázku Ústavního soudu. Platí tedy, co pan náměstek dnes na zasedání rozpočtového výboru řekl," dodal.

Zdroj mínkotvorná kanálie Novinky.cz Je to vycucané z prstu

Tak tohle muselo zločince Rychetského hodně nasrat. Ten už byl celý „nadržený“, jak si na „služebky“ nechá staré služební ojetiny a soukromě si bude vozit prdel v nové luxusní limuzíně, kterou si pak po 4 letech provozu odkoupí za směšnou zůstatkovou cenu, a ono hovno!

Mimochodem, s ohledem na Rychetským popisované „galeje“ (nezvladatelný počet stížností), neměl by na místo cestování a přijímání návštěv sedět na prdeli ve svojí kanceláři a vyřizovat stížnosti?  Není náhodou organizací pohybu cizích diplomatů na našem území pověřeno Ministerstvo zahraničí?

Muže se pak ještě někdo divit, že (s)prostí občané okrádají stát?

Bude to bez papírů, navrhuje řemeslníkům stále více Čechů

Češi si s tím, že oberou stát o daně, hlavu příliš nelámou. K nejčastějším prohřeškům patří nákup zboží a služeb bez účtenky či faktury. Zákazník ušetří a řemeslník si sníží základ pro výpočet daně. Na všem prodělá pouze stát. Přitom při porušování ekonomických pravidel nejde jen o drobné.

Více ZDE

Zdroj mínkotvorná kanále Novinky cz

Za komoušů se říkalo: Kdo neokrádá stát, okrádá vlastní rodinu“

Kdo dnes neokrádá stát, tak je zločinci jako je Rychetský
okraden i s celou rodinu.

  

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. David Koncz

Exekutoři jsou vysloveně lidumilové
říká nový šéf exekuční mafie

Každý desátý exekutor je trestně stíhaný a každý třetí čelí kárné žalobě, včetně samotného prezidenta.

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.