29.05.2014 18:14

Modelka Erbová – zabiják exekutorů

Hlavní mínkotvorné kanálie Prima a Nova v průběhu včerejšího dne avizovaly, že ve večerních zprávách přinesou reportáž o přejetém exekutorovi. Tak na to se Adikia opravdu těšila, protože přejetý exekutor tady bohužel ještě nebyl. Proč bohužel? To by snad konečně mohlo donutit ministryni zlovůle Válkovou, aby pohnula prdelí a přišla do Poslanecké sněmovny s návrhy zákonů, které ukončí ožebračování lidí exekutorsko-advokátní mafií, jak je uvedeno v programovém prohlášení vlády „Ozubené pelšky“.

V opačném případě lze totiž skutečně očekávat, že ožebračovaní občané se již nebudou po „návštěvě“ exekutorských vyděračů věšet na půdě a některý z exekutorských vyděračů to šeredně odskáče. Kromě bídného života „na hovno“, kdy jsou dlužníci díky nehorázným odměnám exekutorsko-advokátní mafie uvrženi do nekonečných dluhů, už totiž většinou nemají co ztratit.

K avizované události mělo dojít tak, že do bydliště fotbalisty Řepky přišla banda exekutorských vyděračů, protože již rok neplatí výživné a jeho současná manželka modelka Erbová „nešťastnou náhodou“ nacouvala na jednoho z exekutorských vyděračů. Ten „musel“ být „rychlou“ převezen do nemocnice. Exekutorské mafie zato na modelku podala trestní oznámení pro maření úředního rozhodnutí a ublížení na zdraví a Erbová se totálně zhroutila. To je v hrubých obrysech, co se asi stalo. V detailech se už jednotlivé mínkotvorné kanálie rozcházejí, ale pro zkušeného „neplatiče“ výživného není až tak složité se v tom zorientovat. Začněme však od začátku.

Příběh je to stejný, jako u všech rozvedených otců, jen výživné je s ohledem na „teoretické“ výdělky fotbalisty Řepky posunuto do jiné dimenze. Řepka má k „platebnímu místu“ odvádět na syna (13 let) výživné 25 000 Kč na dceru (18 let) 40 000 Kč. Tak rozhodla soudní stolice v únoru tohoto roku, kdy před tím měl „platebnímu místu“ na dceru odvádět 76 000 Kč. U syna zůstalo výživné nezměněno (zdroj tištěný Blesk). Na první rozhodnutí o výživném si Adikia velmi dobře pamatuje. V té době byl Řepka „těžkej frajer“ a na stoliční „vyjednávání“ o výživném si najal „skvělého“ advokáta (nepochybně za pořádný balík peněz). Od stolice však odešel s „velmi pěknou pálkou“. U sklenky oblíbené Kolalokovy limonády by mu Adikia vysvětlila, že je naprostý nesmysl, aby dítě spotřebovalo 40 litrů nebo dokonce 76 litrů měsíčně, proto by výživné mělo být rozděleno na „spotřebu“ a „úspory“. V případě platební neschopnosti povinného je pak totiž možno čerpat prostředky na výživu dítěte z úspor (více ZDE). Nenechal si poradit….. Má u dveří exekutorské vymahače a to ne jen tak ledajaké.

„Díky spolupráci s exekutorskou kanceláří JUDr. Podkonického snad už dojde k úhradě výživného. Pokud jde o děti, naše kancelář učiní vše možné i nemožné. Rozsudky přece nemohou být jen cárem papíru“, říká advokát „platebního místa“ Duda (zdroj tištěný Blesk).

Toto krátké vyjádření má o celé věci vysokou vypovídací hodnotu. Že jsou rozsudky o výživném díky nezákonnému stanovení povinnosti  jen podle momentální nálady nemravného lidského odpadu v talárech (viz. čl. 4 LZPS) skutečně jen bezcenným cárem papíru, to už dávno zjistil i Hitler (ZDE). „Platebním místům“ však umožňují mstít se otcům a jejich novým rodinám ekonomickou likvidací. Je vcelku pochopitelné, že advokát „platebního místa“ udělá i nemožné, protože mu údajný právní stát umožňuje bezpracně se obohacovat na neštěstí dětí skrze neopodstatněné náklady na vymožení výživného. K podání návrhu na výkon rozhodnutí totiž absolutně není potřeba právního vzdělání a jediné co musí oprávněný řešit, je výběr exekutorského zločince. Nikoliv tedy náhodou byl vybrán právě Podkonický, o kterém je všeobecně známo, že se jeho banda vyděračů neštítí ani těch nejpodlejších nátlakových akcí na dlužníka. Tím se ona „nešťastná náhoda“, kdy Erbová „přejela“ jednoho z exekutorských vymahačů, dostává do úplně jiné roviny. Ta chtěla vcelku z pochopitelných důvodů urychleně odvézt svoje dítě, aby nebylo přítomno nechutnému rabování v jejich domě. Možná tedy ve spěchu a silném afektu přehlédla některého z exekutorských vyděračů, kteří se potulovali okolo jejich domu, a omylem na jednoho z nich nacouvala. Adikia si však barvitě dokáže představit celou událost úplně jinak. Nechutné rabovaní v přítomnosti manželky a dítěte bylo záměrem celé akce, aby to Řepku zlomilo.

Přesně tak totiž postupovali vyděrači zločince Višvadera, kdy přišli vykonat mobiliární exekuci do bytu mojí přítelkyně (současné manželky). Zmrdi si vyčíhali okamžik, kdy jsem z jejího bytu odešel, aby jí mohli nerušeně psychicky terorizovat tím, co všechno si z jejího bytu odnesou, absolutně nehledě na pozdní večerní hodinu a její spící nezletilou dceru, ačkoliv s mými vykonstruovanými dluhy na výživném neměla absolutně nic společného a v jejím bytě jsem žádný majetek neměl, protože o ten mě krátce před tím okradla bývalá manželka Monika Mesznerová vyrabování našeho společného bytu.

Je tedy více pravděpodobné, že některý z vyděračských zmrdů se Erbové schválně stavěl do cesty, aby nemohla odjet. O tom pak zcela jasně svědčí oficiální zpráva tiskového odboru exekutorských zločinců.

V Černošicích dnes došlo k napadení vykonavatele. Pokus o soupis movitých věcí skončil útokem manželky dlužníka na zaměstnance soudního exekutora. Najela do něj automobilem Mercedes-Benz GL 350, který byl posléze zajištěn. Napadený je v současné době v péči lékařů. Exekutorský úřad Praha 5 podává na útočníka trestní oznámení, a to pro ublížení na zdraví a maření úředního výkonu.

Více ZDE

K celému incidentu tedy došlo úplně jinak, než jak je prezentováno mínkotvornými kanáliemi. Vyděrači Podkonického si přišli pro auto, a protože s ním chtěla Erbová odjet, stavěli se jí do cesty a na jednoho z nich nacouvala. Ačkoliv to mínkotvorné kanálie Prima „nafukovala“ vyjádřením jakéhosi dopravního „experta“, ve skutečnosti se vůbec nic nestalo a šlo pouze o úmyslně zinscenované divadélko, aby tím vyděrači mohli Řepku a Erbovou dále deptat, kdy „přejetý exekutor“ krátce po převozu do nemocnice vesele odcupital domů.  

Tento scénář dobře známe z případu pana Tomáše R., který měl exekutorskému vyděrači zpřerážet prsty na ruce a ten druhý den „jel“ na klávesnici sto úhozů za minutu, za což byl trestním příkazem odsouzen k podmíněnému trestu a málem skončil jak jinak, než v „útěkové vazbě“.   

Snad má Řepka na svém paláci kamerový systém a dozvíme se, jak to všechno bylo doopravdy, neboť lze předpokládat, že videozáznam pořizovaný exekutorskými vyděrači se někam ztratí nebo se celý incident „jako na potvoru“ odehrál mimo záběr jejich kamery.

Podle „platebního místa“, respektive podle mínkotvorných kanálií, Řepka na výživném dluží „miloše“, protože výživné údajně neplatí už od loňského roku. V tom případě zde ale něco nesedí. Podle některých kanálií bylo u starší dcery výživné sníženo ze 76 000 Kč na 40 000 Kč a u mladšího syna zůstalo stejné 25 000 Kč. Podle jiných kanálií bylo výživné sníženo i na syna na 13 000 Kč. Ať už to bylo jakkoliv, nesnažte se to nějak pochopit, protože tato úprava se zcela míjí se zdravým rozumem, což jen opět dokazuje, že výživné je zde vyměřováno jen podle momentální nálady mravního lidského odpadu v talárech. Jednoznačně se také ukazuje, že pokud děti při snížení výživného o polovinu nepojdou hlady, je naprostý nesmysl vydávat „platebnímu místu“ výživné, které dítě při rozumném hospodaření není schopno spotřebovat. Jestliže letos v únoru došlo ke snížení výživného, což je samo o sobě osmý div světa (viz. statistika rozhodování o výživném), fakticky muselo dojít ke snížení už v loňském roce (možná i dříve), neboť  to musí navazovat na nějakou změnu poměrů, která nastala ještě před podáním návrhu na snížení výživného. Jednoduchým výpočtem pak není složité dospět k závěru, že je tedy nesmyl, aby Řepka dlužil „miloše“ na výživném.

Jednu věc nám ovšem hlavní mínkotvorné kanálie zatajily. Tohle byl už druhý nájezd loupeživých exekutorských vyděračů, kdy k prvnímu došlo již minulý týden. Při tomto nájezdu byla Řepkovi zabavena „čtyřkolka“, rybářské náčiní a jeho fotbalové trofeje, neboť podle tiskového oddělení exekutorských zločinců, jsou na něj vedeny dvě exekuce.

Dlužník čelí dvěma exekucím, které vede soudní exekutor kvůli dluhům na výživném. Jde tedy o přednostní pohledávku. Alimentační nárok dvou dětí je v rámci exekuce vymáhán již od července 2013. Celková dlužná částka činí zhruba jeden milión korun. Před úředním výkonem sekundárních způsobů provedení exekuce byly nejprve řádně vyčerpány způsoby primární, které však byly zcela neúspěšné.

Více ZDE

Je pravděpodobné, že má Řepka ulité peníze někde v zahraničí a exekutorští zločinci se k nim jen tak snadno nedostanou. Byť je „zavržení hodný neplatič výživného“, je však lidsky a právně zcela nepřípustné, že mu byly uloupeny fotbalové trofeje, neboť jde o věci „citového“ osobního charakteru, což není nic jiného, než odporné vydírání. Je klidně možné, že jsou na něj vedeny dvě exekuce, to však nijak nevysvětluje, proč na něj a jeho rodinu udělali loupeživí vyděrači dva nájezdy během několika dnů za sebou. Exekuce jednoho dlužníka se přeci mají slučovat.

Jestliže byla exekuce nařízena v loňském roce (viz. tiskové vyjádření exekutorských zločinců), pak ale měla být ihned odložena, protože ve stejnou dobu probíhalo řízení o snížení výživného a  i bez návrhu povinného muže soudní stolice odložit provedení výkonu rozhodnutí, lze-li očekávat, že výkon rozhodnutí bude zastaven.

Občanský soudní řád

§ 266

 (2) I bez návrhu povinného může soud odložit provedení výkonu rozhodnutí, lze-li očekávat, že výkon rozhodnutí bude zastaven (§ 268).

Jenže to by musel Řepkovi radit  zkušený „neplatič“ výživného a ne nějaký přiblblý advokát, který z něj jen tahá peníze a umí hovno. Dnes už je při podání návrhu na snížení výživného dokonce možné exekuci zcela předejít návrhem na odklad vykonatelnosti posledního rozhodnutí o výživném (více ZDE).   

Mínkotvorné kanálie se jako vždy soustředí na bulvární události a zcela do pozadí se tak dostává ještě další podstatná věc, která s tím vším úzce souvisí. Mezi Řepkou, jeho současnou manželkou Erbovou a jeho dvěma dětmi nepanují zrovna dobré vztahy. Podle „platebního místa“ je na vině Řepka, ale ten zase tvrdí, že „platební místo“ proti němu a jeho nové manželce děti popouzí. K tomu na Adikii není potřeba žádného komentáře. Čtenáři si o tom jistě udělají svůj vlastní úsudek.

Tento nelidský teror modelka Erbová zjevně psychicky neustála. Pak se ale nikdo nemůže divit, pokud by exekutorského vyděrače přejela úmyslně. Když už, tak to ale měla vzít také dvakrát, tam a zase zpět, protože takový mravní lidský odpad si stejně nic jiného ani nezaslouží!

 

—————

Zpět


 



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. David Koncz

Exekutoři jsou vysloveně lidumilové
říká nový šéf exekuční mafie

Každý desátý exekutor je trestně stíhaný a každý třetí čelí kárné žalobě, včetně samotného prezidenta.

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
tisková mluvka Exekutorské komory
Petra Báčová

Nemáme čísla, ale zabavování řidičáků neplatičům výživného se osvědčilo
To rozhodně! Za jeden email na evidenci řidičů čistý zisk řádu set tisíc.

Kontrolní otázka, vy šmejdi:
Kde má taková soudružka Báčová řitní otvor?!