12.01.2018 12:33

Problémy rozvedených rodičů jsou jim lhostejné

Adikia oslavila všechny kandidáty na prezidenta s otázkami, které se týkají všech rozvedených rodičů v souvislosti s neústavním vyměřováním výživného a následným drancováním jejich majetku exekutorskou mafií či nesmyslnou kriminalizací rodičů (více ZDE). Na tyto otázky však nedopověděl žádný z kandidátů. Naše problémy jsou jim tedy naprosto lhostejné a podle toho bychom také měli přistupovat k jejich volbě. 

Určitým vodítkem tak může být včerejší diskuse kandidátů na veřejnoprávní kanálii ČT 24, kde se vyjadřovali ke jmenování soudních stolic, což nezasahuje jen do otázky výživného a velice úzce to souvisí se všemi  problémy rozvedených rodičů, které zažívají při soudních jednáních. Všichni kandidáti se shodli, že se jim nelíbí jmenovat soudní stolice na základě nové vyhlášky o Ministerstva zlovůle. Někteří se dokonce vyjádřili, že by o tom měl rozhodovat odborový svaz soudních stolic (Unie soudců). To jasně ukazuje, že jsou zcela mimo realitu. Zde lze vyzdvihnout pouze mgr. Petra Hanniga, který upozornil na hrubý nepoměr sil účastníků trestního řízení, kde jsou státní zástupci spřažení se soudními stolicemi a advokát obviněného vystupuje ve výrazně poníženém postavení, ačkoliv jejich postavení by mělo být rovnocenné. Také hovořil o osobách, které jsou kriminalizováni a vězněni jen za svůj kritický názor. Nepochybně tím měl na mysli známé kritiky soudních stolic. 

Bohužel se tím opět dostáváme do situace jako při předchozí volbě prezidenta, kde jsme nevybírali nejlepšího kandidáta, ale nejmenší zlo. Do druhého kola tedy půjdeme s jasným heslem: 

Důvody jsou uvedeny ZDE

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Pokud nechcete být
"dřevěným kačerem" v 
rukách justiční, exekuční
a advokátní mafie, využijte
funkci

HLEDAT zadáním klíčového slova.


  ministr nespravedlnosti
JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz