09.02.2013 14:53

Výsledky okultní vědy vyměřování výživného za rok 2012

Adikii se podařilo dohledat oficiální výsledky okultní vědy vyměřování výživného za rok 2012. Rozhodně nečekejte, že by se naše opatrovnická stolice pomátla na rozumu jako soudci Vrchního zemského soudu v Německu, nechávala rozvedeným otcům nehorázné životní minimum a okrádala nebohé děti (Soudci německého Vrchního zemského soudu se asi zbláznili).

I v roce 2012 probíhal okultní výpočet výživného podle zaběhnutých pravidel.

Ačkoliv Zákon o rodině ukládá, že opatrovnická stolice má určit, jak má každý z rodičů přispívat na výživu dítěte, bylo u prvních rozhodnutí stanoveno výživné matce v 1 946 případech a otci v 19 402 případech.

Zákon o rodině
§26
(1) Před rozhodnutím, kterým se rozvádí manželství rodičů nezletilého dítěte, upraví soud jejich práva a povinnosti k dítěti pro dobu po rozvodu, zejména určí, komu bude dítě svěřeno do výchovy a jak má každý z rodičů přispívat na jeho výživu.

Okultní věda tento nepoměr vysvětluje tím, že jeden z rodičů (dle tabulek zjevně matka) vynahrazuje svůj podíl na výživě dítěte svojí bezmeznou péčí. To je sice úžasné, ale Adikii se do dnešního dne nepodařilo najit nějaký obchod, kde lze bezmeznou péčí zaplatit za jídlo či oblečení pro dítě.

Pochopitelně zůstalo zachováno také pravidlo, že výživné se zásadně navyšuje od původní částky a zátky ni krok (korunu), přestože i podle „soudcovských tabulek“ klesá vyměřovací základ výživného – průměrný čistý příjem povinného. Tak tedy žádné okrádání dětí jako nemravná kapitalistická německá justice. U jedné věkové kategorie dětí je dokonce uvedeno průměrné měsíční výživné vyměřené otci ve výši 62 552,- Kč při průměrném čistém příjmu 23 572,- Kč. Tento výsledek je nejspíše ovlivněn hned několika výjimečnými případy obzvláště nenasytných dětí řady prominentů, které opatrovnická stolice v loňském roce řešila (např. děti Vény Klause ml.). Může se však také jednat o známý výpočet z fiktivního příjmu ve výši 12,7násobku životního minima povinného, to když se před opatrovnickou soudní stolicí odmítne svléknout do naha (napráskat na sebe, že podobně jako Kocourek odklonil letitý rodinný majetek, aby mu z něj stolice nevyměřila výživné a to co několik generací budovalo, nebylo spotřebováno výživou dítěte).  

Snad jedinou pozitivní zprávou je, že klesá počet rozhodnutí o výživném. Z toho však nelze vyvozovat, že by klesal počet rozvodů. I tak je to naprosto šílené, kdy v loňském roce opatrovnická stolice řešila 43 925 případů!

I kdyby všech 3 066 profesionálů v talárech řešilo všech 43 925 případů okultního výpočtu výživného, tak by na každého profesionála připadlo více jak 14 případů za rok, tedy více jak jeden případ za měsíc! Ve skutečnosti je to však sotva třetina profesionálů, kdo se zabývá okultní vědou vyměřování výživného, přičemž je veřejným tajemstvím, že opatrovnická stolice je ten nejhorší odpad z celé justice a podle toho také vypadají výsledky rozhodování o výživném za rok 2012.

V roce 2012 bylo při průměrném čistém příjmu

11 649,- Kč matkám stanoveno nejvyšší průměrné výživné 1 627,- Kč. 

23 212,- Kč otcům stanoveno nejvyšší průměrné výživné 3 122,- Kč. 

22 253,- Kč stanoveno nejvyšší průměrné výživné 2 863,- Kč.

Podrobnou analýzu najdete na stránce Výživné v sekci Rukojeť kverulanta pod názvem Jak rozhodovaly soudy o výživném v roce 2012. Přehled o rozhodování o výživném v roce 2012 byl rovněž zařazen do Judikátů pod názvem Soudcovské tabulky 2012.  

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici