27.05.2014 08:50

Eurokandidát

Minulý týden vypršela lhůta pro potrestání Adikie v přestupkovém řízení (více ZDE).  Mohlo by se tedy říct, že se nakonec vše v dobré obrátilo, proto otočme list a pojďme dál.

Tak to ani náhodou!

Řada lidí nechápe, proč se rozvedení otcové mezi sebou takto „jebou“ a netáhnou za jeden konec provazu, když máme všichni stejný cíl. Přesně tuto otázku si Adikia kladla už před mnoha lety, když díky dramatickému rozvodu rozšířila řady nešťastných rozvedených otců. Dnes už ví, v čem je ten problém, ale to za cenu ztráty syna, majetku a zatím „jen“ 10 let zničeného života. Všechno totiž mohlo být jinak kdyby….

Otcové, kteří se dnes rozvádějí, mají obrovskou výhodu, že se mohou poučit z našich chyb. Je zde celá řada otcovských aktivistů, kteří jim velice rádi pomohou a poradí. Jenže pro některé z nich se neštěstí rozvádějících se otců stalo zdrojem obživy nebo prostředkem k naplnění osobních ambicí. Ze všeho nejhorší je pak kombinace obojího. Tito „aktivisté“ se libozvučnými nesmysly jen snaží rozšířit svůj „fanklub“ a získat další zdroje obživy ať už pro sebe (někteří nepohrdnou ani naturálním plněním) nebo pro spřízněné advokáty. Ve skutečnosti však nezkušené otce zatahují do ještě větších problémů a dříve než jim tohle všechno dojde, už jsou tak v prdeli, že jim nikdo nepomůže.

Vzbuzovat u nešťastných a bezradných rozvádějících se otců falešné naděje je proto odporný zločin!

Adikia zato zaplatila ztrátou syna a nechce, aby tento krutý osud potkal i další otce. Proto nebude obracet list a tvrdě půjde po krku všem zmrdům, kteří u nezkušených rozvádějících se otců vzbuzují falešné naděje!

Před několika dny byla rozvedeným otcům hromadně rozesílána volební agitka „otcovského eurokandidáta“ předsedy Unie otců Mamaziana a přišla i do emailové schrány Adikie.

Vážení, buďte zdrávi.

1) Chceme Vás požádat o podporu ve volbách do Evropského parlamentu.

Předsednictvo Unie otců se rozhodlo podpořit předsedu a sociálního pracovníka Ing. Valentina Papaziana, kterému nabídla kandidaturu strana č. 4, NE Bruselu - Národní demokracie.

Na volebním listu strany bude uveden Ing. Valentin Papazian jako sociální pracovník Unie otců, bez politické příslušnosti.  Také zde bude uveden Ing. arch. Aleš Krejčí.

Nemusíte souhlasit s celým programem strany, ale jejich zakroužkováním podpoříte Unii otců. Oslovte své známé i příbuzné.

2) Jestliže Váš příběh je plný bezpráví, můžeme zase pomoci my Vám, podáním hromadné žaloby na ČR. K tomu nám pošlete svůj příběh stručně a urychleně v rozsahu jedné A4.

3) Naši vytrvalou činnost i aktuality můžete sledovat na webu i na facebooku.

Všem spolupracovníkům a podporovatelům děkujeme!

Naši prospěšnou činnost podpořte na účtu 2508622379/0800.

S pozdravem předsednictvo Unie otců – otcové za práva dětí

Mamazian nejdříve udělá podraz na všechny rozvedené otce a na pana Berku při veřejném slyšení společné otcovské petice v Senátu (více ZDE), svým bonzáctvím vyvolá rozmíšku mezi rozvedenými otci, v přestupkovém řízení svědčí proti Adikii a pak Adikii pošle agitku, aby ho zakroužkováním posunula do Evropského parlamentu. Je vidět, že chození do kostela ještě z nikoho slušného člověka neudělalo.

I přes tuto neskonalou drzost Adikia publikuje tento článek až po skončených volbách, aby si předseda Unie otců Mamazian nemohl stěžovat, že mu pokazil naprosto jasný vstup do „vysoké politiky“, o který dlouhodobě usiluje. Před několika lety například kandidoval do Senátu za občanské sdružení pana Berky - Občané za svoje práva. Ano, toho pana Berky, na kterého se pak při jeho nemoci vykašlal a nepřečetl jeho krátký příspěvek v Senátu, ačkoliv měl ze všech nejdelší čas pro vystoupení. Tentokrát kandidoval do Evropského parlamentu za neparlamentní stranu - Národní demokracii. Kdyby mu však kandidaturu nabídl Spolek přátel žehu, nepochybně by ji přijal také. Jak totiž vyplývá z jeho volební agitky, „nemusíte souhlasit s celým programem strany, ale zakroužkováním podpoříte Unii otců“. Tak tohle hlavou opravdu nevymyslíš!

Do Evropského parlamentu bylo voleno 21 kandidátů z 38 politických stran, přičemž pro postup je potřeba získat více jak 5 % hlasů voličů. Že někdo trpí nedostatkem sebereflexe, to se někdy stává, ale že se kroužkováním partičkou rozvedených otců vyšplhá z 21. místa neparlamentní strany až do Evropského parlamentu, to může myslet vážně jen brutální magor. Je tedy vidět, že titul před jménem ještě z nikoho inteligenta neudělal.

Mimochodem Adikii byla nabídnuta možnost kandidovat do Evropského parlamentu za hnutí Úsvit přímé demokracie (přesněji být uvedena na jejich hlasovacím lístku), které jako parlamentní strana mělo nepochybně mnohem větší šanci na úspěch než Národní demokracie. Přesto díky dostatečně vyvinuté sebereflexi (či spíše sebeúctě) tuto nabídku bez přemýšlení s poděkováním odmítla.

Volebním „trhákem“ předsedy Unie otců Mamaziana byla pomoc rozvedeným otcům.

„Jestliže Váš příběh je plný bezpráví, můžeme zase pomoci my Vám, podáním hromadné žaloby na ČR. K tomu nám pošlete svůj příběh stručně a urychleně v rozsahu jedné A4.“

Především „stručně a urychleně“ by však měl předseda Unie otců Mamazian dostat mokrým hadem přes držku, protože u nešťastných nezkušených otců vzbuzuje naprosto marné naděje, neboť  žádná „hromadná žaloba“ neexistuje!

V podstatě každý opatrovnický spor již při řízení před stolicí I. stupně provází bezpráví. Podle platné právní úpravy Evropského soudu pro lidská práva nebo Výboru OSN pro lidská práva však může „žalobu na stát“ (přesněji stížnost) podat zásadně jen fyzická osoba a to až po vyčerpání všech, tedy i mimořádných) opravných prostředků ve lhůtě 6ti měsíců. Případné hromadné podání jednotlivých stížností je tedy s ohledem na vývoj jednotlivých kauz rovněž nereálné.

Sdružení spravedlnost dětem právě z tohoto důvodu před časem pořádalo „vlny stížností“, ve kterých vždy jen několik lidí podávalo stížnost každý sám za sebe. Dříve se ještě vcelku dařilo „obejít“ Ústavní stolec (naposledy se to povedlo paní Prodělalové). Adikia v loňském roce na stejném principu zkoušela podat stížnost na "vyměřování výživného podle momentální nálady" nemravného lidského odpadu v talárech (argumentací, že Ústavní stolec odmítá řešit „drobné“ nespravedlnosti při vyměřování výživného), ale pro nevyčerpání všech opravných prostředků (stížnost k Ústavnímu stolci) neuspěla a neuspěli ani další otcové, kteří podávali stížnost na porušení práva na rodinný život. V současné době tedy přes „českou sekci“ neprojde ani jedna stížnost, kde nebyly vyčerpány všechny opravné prostředky.

I pokud by šla podat „hromadná žaloba“, pomohlo by to nějak rozvádějícím se otcům, na kterých je pácháno bezpráví omezením styku s dětmi či stanovením nereálného výživného?

Vyřízení takové stížnosti je otázka nejméně jednoho roku. Dítě lze ale zmanipulovat proti otci během jediného měsíce! Exekuci lze nařídit za první řádně nezaplacené výživné! Neplacení výživného je trestným činem již po 4 měsících! Pokud by tedy byla stížnost úspěšná, což je pravděpodobné, jako chytit na Mácháči velrybu, může si s ní otec leda vytřít prdel, protože mu dítě niky nevrátí! Máme zde snad málo těchto případů?! (Patera, Fiala, Pedovič,……, z poslední doby Bergman, Prodělalová). Případné odškodnění „schlamstne“ exekutor a z kriminálu za neplacení výživného nebo za domácí násilí úspěšná stížnost ještě žádného otce nevytáhla.

Jestliže si členové Unie otců zvolili do svého čela právního analfabeta a hrubě nemravného člověka jako je Mamazian, jistě si dokážete představit, jaké jsou jejich právní a lidské kvality. A tahle partička „lůzrů“ chce pomáhat nezkušeným rozvádějícím se otcům v boji proti profesionálním zločincům v talárech?! Ti si tak mohou jedině mnout ruce a těšit se na další svoje oběti.  

Zejména rozvedení otcové, kteří máte díky nepřiměřeně stanovenému výživnému hluboko do kapsy, nezapomeňte tedy těmto „lůzrům“ přispět do kasičky za jejich vskutku „prospěšnou“ činnost!

EUROKANDIDÁT

VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU
aneb
REFERENDUM PO ČESKU

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. David Koncz

Exekutoři jsou vysloveně lidumilové
říká nový šéf exekuční mafie

Každý desátý exekutor je trestně stíhaný a každý třetí čelí kárné žalobě, včetně samotného prezidenta.

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.