18.02.2014 22:04

Jablko nepadá daleko od stromu – pokračování PŘÍBĚHU

Když jsem na konci minulého týdne v poštovní schránce objevil lístek, že si mám vyzvednout doporučený dopis z Městského státního zastupitelství v Praze, předpokládal jsem, že se jedná o výkaly, kterými se zastavuje další šetření trestné činnosti bývalého komouše soudní stolice Járy Pytlouše, který mě za pravdivou kritiku otřesné práce soudních stolic Smitkové a Malíkové křivě obvinil z trestného činu a občanům tohoto státu tak způsobil nikoliv malou škodu za moje odškodnění. Když jsem pak na poště uviděl poměrně tlustý dopis o velikosti A 4, v první chvíli jsem si bláhově myslel, že se jedná o obžalobu na Járu Pytlouše. Po otevření dopisu však na mě „vybafala“ úplně jiná věc, kterou už jsem dávno vypustil z hlavy.

Rázem jsem se tak posunul v čase zpět do roku 2004, kdy únosem syna a vyrabováním společného bytu vygradoval rozvod s bývalou manželkou Monikou Mesznerovou. Té však ani zdaleka nešlo „jen“ o získání syna do péče, jakožto ideálního nástroje na moji trestně právní šikanu a ekonomickou likvidaci skrze výživné, ale šlo jí také o získání veškerého společného majetku, na jehož vybudování se podílela jen zanedbatelnou částí.

Jednoho dne mi tak přišlo oznámení s kulatým razítkem, že o rozdělení našeho majetku bude rozhodovat jakýsi „rozhodčí soud“. To jsem absolutně nechápal, proto jsem se běžel poradit s advokátem, ale ten nad tím také nechápavě kroutil hlavou. Abych získal více informací, vypravil jsem se tedy k onomu „rozhodčímu soudu“. Na vstupních dveřích visela zlatě se lesknoucí cedule se stáním znakem. Nic špatného netuše jsem tedy vstoupil do kanceláře, kde se mě velice ochotně ujala osoba, která ve mně už na první pohled absolutně nevzbuzovala důvěru. Ono také když před vámi stojí vysoká, na kost vychrtlá, lehce přičmoudlá blondýna v džínách zaříznutých do rozkroku a mluví na vás hlubokým mužským hlasem, jen těžko se lze ubránit smíšeným pocitům. Ale co? Je řada zpěvaček, které také zpívají mužským hlasem, tak nesmím být tak předpojatý. Blodýna si nejspíše všimla mých rozpaků, proto mi dokonce ukázala „soudní jednací místnost“, kde probíhají jednání a ochotně mi vysvětlila, že je mnohem lepší, když o majetku bude rozhodovat ona jako rozhodce, než aby o tom dlouhé roky rozhodovaly soudní stolice. Advokát mi pak vysvětlil, že to je sice pravda, ale je to naopak výhodné, protože se alespoň na nic z majetku „nezapomene“ a je zde ještě možnost opravného prostředku, což v případě rozhodčího nálezu není. Podali jsme tedy námitku, že s rozdělením majetku u „rozhodčího soudu“ nesouhlasíme.

Pak se už nic nedělo, až jednoho dne bylo ve zprávách, že policie zadržela jakéhosi slováka, který se zde pod ženskou identitou vydával za rozhodčího soudce, aniž by k tomu měl oprávnění. To jsem málem upadl na zem. Myslel jsem si, že to tím pro mě skončilo, ale později jsem kvůli tomu ještě musel na výslech na protikorupční policii, kde jsem podrobně pospal osobní setkání s podvodníkem s tím, že v mém případě k žádné škodě nedošlo, protože skončil v železech, dříve než o něčem rozhodl.  

A to mohu být opravdu velice rád, protože podle návrhu na rozdělení majetku, který pak podala bývalá manželka Monika Mesznerová k soudu, jsem měl přijít o veškerý majetek. Soudní stolici se například snažila tvrdit, že kromě osobních věcí ze spolčeného bytu nic neodstěhovala, tedy že jsme jako rodina s dítětem celou dobu žili v holobytu. Také si dělala nárok na celý byt, protože jej údajně za bolševika dostala od matky, ačkoliv ten jsme si jako manželé koupili od státu při privatizaci. Pochopitelně při stavu naší justice nebylo majetkové vypořádání nijak jednoduché a v některých věcech se táhne až do současnosti, ale část majetku jsem tím pro sebe zachránil. Jak jsem měl dopadnout, velice přesně popisuje usnesení, které mi teď přišlo od Městského státního zastupitelství v Praze

Po tomto popisu trestné činnosti následuje popis skutků spáchaných na jednotlivých poškozených osobách, kterých je celkem 116 a celková škoda činí skoro dva miliony korun. V odůvodnění jsou pak uvedeny vskutku zajímavé věci.

Například to, že si slovák Svoboda nechal v roce 2002 v Německu ušmiknout pinďoura, což vysvětluje „zaříznuté džíny“ při mojí návštěvě u „rozhodčího soudu“. Papírově však byl ještě stále mužem. Dnes je oficiálně ženou a za jiné trestné činy sedí v ženské věznici ve Světlé nad Sázavou. Posledním jeho podvodem bylo, že si otevřel gynekologickou ambulanci. Zřejmě se potřeboval ujistit, jaký tvar kundičky by mu vyhovoval při další plastické operaci.

Právě další trestná činnost je také důvodem, proč Městské státní zastupitelství v Praze v této věci trestní stíhání zastavilo. Vedle trestu, který si podvodník s uříznutým pinďourem právě odpykává, je to prý „bez významu“.

Martin Svoboda alias Sandra Svobodová  

Z takového rozhodnutí budou mít všichni poškození jistě „velkou“ radost. Na druhou stranu je však nutno říct, že se většinou jedná o žalobce, kteří zaplatili „soudní poplatek“, přičemž (jak vyplývá z usnesení) velmi dobře věděli, že si tím „předplatili“ rozhodnutí v jejich prospěch, ačkoliv právo nebylo na jejich straně. Jestliže Městské státní zastupitelství v Praze zastavilo trestní stíhání hlavního podvodníka pro "bezvýznamnost", nemůžeme se vůbec divit, že nebylo zahájeno trestní stíhání  podvodníků žalobců. To už je na zdejší státní zástupce příliš složitá konstrukce. Žalobci tedy alespoň byli potrestáni tím, že přišli o peníze za „soudní poplatky“, které z hlavního podvodníka už nikdy v životě nedostanou.

Z odůvodnění dále vyplývá, že podvodník s ušmiknutým pinďourem široce navazoval kontakty s advokáty a nabízel jim spolupráci. O „výhodách“ jím poskytovaných služeb se tedy všobëcně mezi advokáty vědělo. Kdopak v té době zastupoval moji bývalou manželku? Že by jí tedy na pro žalobce výhodné služby podvodníka s ušmiknutým pinďourem upozornil advokát Mgr. Zdeněk Vaňátko z renomované advokátní kanceláře Pejchal, Nespala a spol.? Ať už to byl kdokoliv, byla to rada skutečně „za všechny peníze“.

Věděl jsem, že bývalá manželka Monika Mesznerová okradla našeho syna o úspory a on teď zneužívá právo na výživné, aby ze mě ukradené peníze vytřískal, ačkoliv jsem se všemožně snažil jeho peníze ochránit. Jenže když matka okrade dítěte a otec na to upozorní, tak pro soudní stolice je to jedině důvod zvýšit otci výživné, aby to měla matka dítěti z čeho vrátit. Až doposud jsem si myslel, že bývalá manželka ukradené peníze investovala do bytu, kam „přestěhovala“ našeho syna a společný majetek. Teprve až teď po deseti letech jsem se dozvěděl, co všechno byla schopna udělat, aby mně zničila život. Nikoliv malou částku ze synových peněz investovala do podvodníka s ušmiknutým pinďourem v naději, že mě „legálně“ oškube o veškerý majetek.

Podvodnici však ojebala ještě větší podvodnice.

Tyto peníze už bývalá manželka našemu synovi jen těžko vrátí, což vysvětluje, proč se syn pokusil o podvod, kdy na mě podal exekuci na vymožení dluhu, který již dříve exekučně vymáhal, nehledě na skutečnost, že tato exekuce byla zastavena, protože jsem dluh uhradil dobrovolně ještě před jejím nařízením (Podvod pravomocně potvrzen).

Mimochodem není těch zločinců, jejich služeb proti mně využívala bývalá manželka už nějak moc?

Rozhodkyně Svobodová, psycholožka Cenková, exekutor Višvader, ….

To už asi nebude náhoda! Co se dozvím za dalších deset let? Že byla opatrovnická soudní stolice Winklerová (dříve Zemanová) podplacená? Vůbec bych se tomu nedivil!

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


ADKIA PŘEDSATAVUJE
zbytečný ministr aneb
ministr "na hovno"
(pro lidská práva)

Mgr. Jiří Dienstbier ml.

Jsem pro adopce dětí homosexuálními devianty.
Nejteplejší den v roce


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
asociální ministryně práce

Mgr. Michaela Marksová Tominová

přebornice na rodinné právo

Protože vůbec to, aby oba ty rodiče viděli, co to tedy obnáší každodenní péče o dítě, já si myslím skutečně, že to, eee, jako to.“

video ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Absolutně "nejlepší" 
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!