10.11.2013 13:05

Ohlednutí za volbami

Než se pustíme do hodnocení voleb, je třeba si nejdříve zamést před vlastním prahem. Sdružení spravedlnost dětem má ucelenou představu o všech potřebných změnách v oblasti rodinného práva a justice, a bylo obrovskou chybou, že jsme se o kandidatuře našeho zástupce pana Růžka za Hnutí Úsvit přímé demokracie dozvěděli až na poslední chvíli.

Rodinné právo a nový Občanský zákoník - Ing. Jaroslav RůžekCSc,  

Justice a právo - Ing. Jaroslav Růžek, CSc 

Řada rozvedených otců se tak nechala zmást virtuální opozicí zločinného systému a svůj hlas promarnili volbou politiků napříč politickým spektrem, kteří kdysi zvedli ruku (často aniž by věděli, pro co hlasují) pro kosmetickou změnu Zákona o rodině ve prospěch střídavé péče.   

V mimořádných parlamentních volbách se o přízeň voličů se ucházelo 24 politických stran. To je poměrně široká nabídka, přesto téměř polovina občanů k volbám vůbec nešla nebo svůj hlas okázale promarnila zneplatněním svého hlasu. To je jistě právo každého, ale obráceně se nabízí otázka, je téměř polovině občanů zcela lhostejné, v čem budou žít? Možná není, ale protože rozhodně nejde o bezvýznamné procento voličů, pak by také měli říct, co vlastně chtějí.

Například otcovský spolek K213 neustále opakuje, že je potřeba provést zásadní reformu justice a jejich guru Fiala ještě před volbami říkal, že budou podporovat stranu, která to bude mít ve svém  programu. Nakonec ale svému fanklubu doporučil, aby volbou „bílých koní“ nechali svůj hlas propadnout (pochopitelně však ve prospěch stran, které ani on sám a jeho fanklub v Poslanecké sněmovně rozhodně nechce). Připusťme, že tak daleko jako guru Fiala nevidíme a nepochopili jsme jeho jistě geniálně promyšlený tah s promarněním hlasu. Jen však skončily volby, guru Fiala okamžitě zaútočil na druhou nejsilnější stranu vedenou „estébákem Babišem“ a jeho voliče. Nám hlupákům, kteří jsme byli volit, by tedy teď měl vysvětlit, proč nechtěl podpořit Hnutí Úsvit přímé demokracie a koho jiného (kromě sebe) by chtěl vidět v poslanecké sněmovně?

Fanklub Střídavky zase bláhově usiluje o kosmetickou změnu Zákona o rodině ve prospěch střídavé péče, která je však bez zásadní reformy justice naprosto k ničemu. Honoris (čestný) Hodina proto vkládal velké naděje do fanklubu Šlohlpera Vrtošivého vedeného kariéristkou Bobošíkovou, která vytrvale kandiduje naprosto kamkoliv, kde by se mohla dostat ke korytu.

Předčasné volby – šance pro rodinu?

autor Aleš Hodina ekonom

Uvítali bychom proto, kdyby se ochrana rodinných vazeb stala jedním z důležitých politických témat, bez ohledu na pravolevé rozdělení.

Jistou naději v tomto směru vzbuzuje nově vznikající uskupení kolem bývalého prezidenta Václava Klause. Jeho iniciátorkám ze strany Suverenita, Janě Bobošíkové a Janě Volfové, jsou tyto otázky dlouhodobě velmi blízké.  

Královehradecké novinky.cz Předčasné volby – šance pro rodinu?

 Více zde: Pozvánka na autogramiádu 

Většina z nás nemá tak vysoké IQ  jako ekonom Hodina, proto by nám hlupákům teď měl vysvětlit, proč nepodpořil Hnutí Úsvit přímé demokracie a stejně jako guru Fiala nás naváděl k promarnění hlasu, když bylo naprosto jasné, že se díky šílené amnestii (a nejen díky ní) fanklub Šlohlpera Vrtošivého do Poslanecké sněmovny nedostane. Z předchozí politické kariéry Bobobšíkové lze navíc silně pochybovat, že by střídavá péče byla tím, co jí leží na srdci.

Stejně tak by nám měl fanklub Střídavky vysvětlit, jak si podporou zločinecké TOP 09 představuje dosažení nějaké změny rodinného práva, když norkovi Kalouskovi a hráběti Spalničkovi jsou rozvedení otcové naprosto u zadele a ve vedení strany je zarytá odpůrkyně střídavé péče Langšádlová?

Stav v otcovském hnutí je tedy velice podobný stavu, který panuje u socanů. Ti navenek usilovně deklarují jednotu a skutečně jen těžko by mohl někdo tvrdit, že „zrádci“ Hašek, Tejc či Škromach zastávají jinou, než socankou politiku. A právě tohle se jim teď tvrdě vymstilo. Když přišlo na klíčová jednání o budoucí podobě vlády, jednota byla ta tam a každý si začal hrabat na vlastním písečku. Můžeme se teď jedině těšit na nové přeběhlíky (respektive odpadlíky socanů). To stranu značně poškodilo a zoufalým (přesněji zoufalcům) socanským voličům zbyli jen oči pro pláč, protože se ocitli ve slepé uličce.

Jestliže nejsme schopni se mezi sebou domluvit na podpoře politického uskupení, které má ve svém programu komplexní řešení „našeho problému“, jen naprostý ignorant může tvrdit, že všichni otcovští aktivisté bojují za stejnou věc. Přesto se někteří pokrytci usilovně snaží, aby otcovské hnutí na venek vypadalo jednotně. Tím si stejně jako socani jen hřejeme hady na prsou, aby nás při první příležitosti z osobního prospěchu zradili, stejně jako honoris (čestný) Hodina a předseda Unie otců Papazian při projednání naší společné petice v Senátu a Poslanecké sněmovně. Více infromací o zradě najdete v následujících odkazech.

Veřejné slyšení - úspěch nebo hořká pachuť? - část I.    

Veřejné slyšení – úspěch nebo hořká pachuť? - část II.

Projednání Petice za rodičovskou rovnoprávnost v Poslanecké sněmovně

Potom se ale také nemůžeme divit, že jsme stále ve slepé uličce a pokud těmto lidem budeme tolerovat povyšování osobních zájmů nad zájmy všech rozvedených otců, budeme ve slepé uličce ještě dalších deset let. Opravdu tohle chcete?!

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


NEJLEPŠÍ HLÁŠKY 2013

Text odpovídá mentalitě úředníků Ministerstva spravedlnosti.
Mgr. Pavel Hasnekopf
--------------------------------
Iura novit curia -  Soud zná zákon
soudce JUDr. Michal Ryška 
--------------------------------
Svědek profesor Šámal je nadbytečný.
soudce Mgr. Iva Diepoltová


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Absolutně nejlepší 
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici